• Home
  • Diverse
  • Când suferi din cauza prostiei altora și nu zici nimic

Când suferi din cauza prostiei altora și nu zici nimic

Acum mai bine de un an scriam despre parcarea de la mall-ul din Craiova, la Decathlon și Media Galaxy, mai specific:

Amplasamentul acelor cărămizi nu pot să îl descriu decât ca opera unor înapoiați mintal care nu înțeleg cum funcționează un amărât de bumper. E dincolo de ridicol, iar aseară am fost martorul consecinței prostiei celor care au avut un rol în chestia asta.

Șoferul n-a văzut cărămida și dacă n-a suferit mașina cine știe ce daune când a trecut peste ea, atunci când a dat cu spatele au început să se rupă bucăți din ea. Toți ȘTIM că nu e primul astfel de caz. ȘTIM asta. Credeți că pe cei din conducerea mall-ului îi interesează?

Ori pe cei din conducerea Decathlon sau Media Galaxy? La urma urmei, parcarea e chiar în fața celor două magazine. Știu, oamenii românii ca Daniel vor spune că trebuie să donăm niște haine și să lăsăm prostiile astea, dar imaginați-vă un pic că fiecare persoană care a încălecat o cărămidă în parcare ar fi cerut să vorbească cu un șef după aceea când a intrat în Decathlon sau Media Galaxy, doar ca să-i spună “băi nene, un handicapat a pus cărămizi în parcare și am dat cu mașina peste una, ce dracu’ se întâmplă la voi aici?” Când îți tot intră oameni în magazin supărați că și-au pocnit mașinile în parcarea ta, începi să te întrebi ce-i de făcut. Poate nu sunt cei de la Decathlon sau Media Galaxy direct responsabili, probabil e ceva ce ține de mall, dar apoi mai-marii celor două magazine ar lua legătura cu cineva din conducerea mall-ului și le-ar spune “uite care-i treaba, eu chem oameni în magazinul meu ca să cheltuie bani și ei vin nervoși fiindcă dau cu mașinile peste cărămizile alea cretine, faceți ceva și luați-le de acolo.”

Dar oamenii nu se duc să se plângă. Înjură printre dinți, suportă cheltuielile, și “asta e”. Și nu se schimbă niciodată nimic. Și știți ce e trist? Că nici nu e nevoie de mult efort din partea oamenilor ca să se rezolve chestiile de genul ăsta, e nevoie de puțin efort din partea multor oameni. Doar dacă ar spune ceva pe Facebook și probabil ar fi de ajuns. Dacă doar jumătate dintre șoferii care s-au chinuit aseară să coboare din parcarea supraterană a mall-ului ar fi scris pe Facebook “mi-a luat-o mașina în toate părțile în timp ce coboram din parcarea ăstora de la mall, fir-ar mama lor de nenorociți”, menționând și pagina mall-ului ca să ajungă mesajul și la ei, poate nu s-ar mai lăsa calea aia de acces să înghețe în viitor și să pună șoferii și mașinile lor în pericol. Dar nu se întâmplă asta și problemele nu se rezolvă dacă nu se știe de ele.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.