• Home
 • Diverse
 • Când se plictisește, “Dumnezeu” dă foc la cluburi

Când se plictisește, “Dumnezeu” dă foc la cluburi

Întâi să ne uităm la poza asta.

Jigodia asta insinuează că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Colectiv, împreună cu alte nenorociri ce se mai întâmplă în lume, fiindcă ne-am întors spatele la “Dumnezeu” și ca pedeapsă, ori permite acestor lucruri să se întâmple, ori le cauzează. Adică entitatea aia supremă, de o inteligență și putere infinită, ori stă bosumflat fiindcă nu-l băgăm destul în seamă, ori ne omoară. Dar ne iubește nemăsurat în același timp. Nenorociții ăștia sunt atât de proști, în așa hal de proști, încât nu-și dau seama că insinuează că zeul lor grozav, care depășește înțelegerea umană, are inteligența emoțională a unei fetițe răsfățate.

Despre legăturile dintre Halloween sau rock și satanism și alte porcării nu mai zic nimic, pentru că pur și simplu nu sunt în stare. Nu am cuvinte în momentul de față. Un articol care ar exprima precis ce cred despre paraziții ăștia ar presupune să dau 10 minute cu pumnii în tastatură și apoi să public ce am scris.

Îmi pare rău pentru acei oameni ca lumea, care poate erau valoroși, dintre cei care au murit. Îmi pare rău și pentru oamenii ca javra asta de mai sus care nu au murit în locul lor. Serios. Că ăștia nu aduc nimic bun în lume, ori mai mult rău decât bine.

Alte articole:

5 comentarii

 • Mihai

  02/11/2015 la 13:54

  Ai perfectă dreptate. Nu mai rezist văzând comentarii provenind de la specimene ca mai sus. De asemenea, am mai văzut idioți susținând clar și tare pe YouTube ceva în genul că cei din club au meritat să moară, ce știi tu? “De ce erau în club, ci nu acasă cu o carte în mână?”. Să înțeleg că dacă ardeau de vii săracii în casă, era vina lor că nu erau altundeva? Să nu mai menționez numărul maimuțelor care îi susțin pe ăștia.

  Cu ocazia asta, iese la iveală adevărata față a majorității românilor: habotnici, încuiați la minte, cu niște ideologii de stai să îți bați capul cum de le născocesc.

  Reply
 • Lupica George

  02/11/2015 la 22:18

  Oamenii astia au viata asa de buna? Le merge totul atat de perfect incat lor nu li se intampla nimic rau pentru ca ei cred in barbos?

  Asa tre sa fie din moment ce trag concluzii d-astea, nu?

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   02/11/2015 la 23:25

   George, asta arată cât de puţin ştii despre căile “Domnului”. Când li se întâmplă lor, îi testează, ca să aibă ocazia să se arate vrednici. Când li se întâmplă altora, e fiindcă i-au întors spatele, ori sunt în cârdăşie cu diavolul, ca cei din Colectiv.

   Reply
   • Lupica George

    04/11/2015 la 11:14

    Ai dreptate, o uitasem p-asta cu incercatul. Tot barbosul a testat-o si pe fetisoara aia nenorocita la Vaslui…. cine stie ce rock satanist mai asculta si ea.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.