Scurte #39 – Ieșitul în oraș

E o chestie la tineretul ăsta, zic eu moș, care mă bulversează complet. N-am înțeles niciodată dorința de a ieși târziu în oraș. Ce vreau să zic: eu când ies cu oamenii mei la o vorbă și un pahar de ceva, ies pe la 7-8 seara, uneori la 6 dacă mergem direct după serviciu. Când ies cu oamenii altora într-un local în care stai la masă, ori eventual într-un local în care se dansează, ca să fac același lucru doar că într-o gălăgie mult mai mare, ies de la 9 în sus, și asta încă e considerat foarte devreme, toate localurile sunt goale la ora 9-10.

Zilele astea au fost și vor mai fi petreceri de Halloween. Toate încep la ora 11. De ce? Întreabă-mă să te întreb. Pur și simplu. E mai mare talentul după ora 11, dansăm mai bine. Și mă enervează chestia asta de fiecare dată pentru că nimeni nu are un motiv. Pur și simplu așa sunt lucrurile și dacă zici să mergem de la 9, hai 9:30, nu vrea nimeni, că “nu e nimeni acolo la ora asta”, și nimeni nu se simte confortabil dansând cu doar cu 3 oameni în jur. Nici nu trebuie să se danseze, tot vor după 9. Și așa zic toți, “nu merg de la 9 că nu e nimeni acolo”, și de-asta la 9 nu e nimeni acolo.

N-am o problemă cu a mă culca târziu, de fapt involuntar îmi ajustez programul în așa fel încât ajung întotdeauna să mă culc pe la 2 sau 3 dacă sunt în concediu sau ceva. Dar chestia asta? Mi se pare complet inutilă și nu înțeleg de ce ai vrea să ieși așa târziu.

party-hard

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.