Interzicerea Halloween-ului

Am dat aseară din întâmplare peste un sondaj pe Craiova Forum și mi-a stricat toată seara. Subiectul era interzicerea petrecerilor de Halloween în România și lumea vota dacă ar fi de acord sau nu. Era și un link către o petiție online (lol) făcută de niște deficitari.

45% dintre oameni votaseră că ar fi de acord cu interzicerea petrecerilor de Halloween. M-am pierdut complet când am văzut așa ceva. Am comentat, mi s-a șters comentariul, și am primit o sancțiune, ceea ce era de așteptat. Am păstrat un screenshot fiindcă știam că va fi șters și ca să nu trebuiască să îmi repet acum părerea.


Dacă ați vedea ce argumente au unii dintre ăia care au votat “da”, v-ar sta mintea în loc. Mai sunt apoi unii care tot aruncă în stânga și în dreapta faptul că e sărbătoare “de import”, de parcă ar conta, sau alții care se tot contrazic vis-a-vis de originea sărbătorii. Niște chestii care nu au au absolut nicio relevanță, dar chiar niciuna, nu contează DELOC, dar cumva ar trebui să influențeze părerea cuiva.

O altă chestie care mă tot zgârie pe creier la imbecilii ăștia e că numesc Halloween-ul (nostru) sărbătoare. De unde până unde, nu pot să îmi dau seama. Proștii ăștia bătuți în cap nu înțeleg ce e Halloween-ul în România: câteva seri în care te costumezi în ce vrei tu, un personaj preferat, o persoană reală, în cineva, oricine, și te duci să bei și să dansezi. ATÂT. Doar așa, de distracție, când iei o pauză de la a fi un comunist nenorocit. Deci eu nu știu cine sărbătorește ceva de Halloween la noi, dar poate știu ei, habar n-am, eu n-am auzit.

Măcar de ar afecta pe cineva, dar petrecerile astea nu incomodează pe nimeni. Dacă petreci de Halloween, grozav pentru tine, dacă nu, viața ta e exact aceeași, doar că ideile cretine din capul tău îți zic că n-ar trebui ăia să se distreze în acest fel specific în aceste câteva zile. Mi-e groază când mă gândesc că ăștia pot fi oameni pe lângă care trec pe stradă în fiecare zi.

Mesajul de la moderatorul care m-a sancționat zice “pe viitor vă rugăm să păstrați un ton civilizat.” Tonul civilizat îl rezerv pentru oameni. Cu paraziții care trag societatea jos în nămolul în care viețuiesc ei se discută altfel.

ACTUALIZARE: Avem ca bonus sondajul de astăzi, unde oamenii iar o dau în bară.

Alte articole:

4 comentarii

  • Ovidiu Avrămuș

   06/11/2015 la 23:21

   Tavi, nu ştiu cine eşti şi despre ce vorbeşti, dar să ştii şi tu aşa, pentru tine, că oricine are dreptul să îţi spună ce vrea şi să te jignească în orice fel pentru opiniile pe care le ai, indiferent de ce crezi tu despre asta. Asta aşa, ca idee, că e o noţiune răspândită că opiniile fiind de natură subiectivă sunt intangibile. Nu sunt, nu sunt deloc.

   Repet, nu am idee cine eşti şi despre ce vorbeşti.

   Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.