Cum mă simt ca client ING

ingApreciat.

Am cont la ING de 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumit de serviciile lor, ba am avut chiar ocazia să văd cum stau lucrurile și pe la alte bănci, și întotdeauna m-am simțit mai bine că sunt la ING. Mă mint ei de un an și ceva cu o aplicație pentru Windows, dar asta e altă poveste. Întotdeauna când am avut întrebări, i-am contactat rapid și simplu pe Twitter și întotdeauna mi s-a răspuns la fel de rapid. Așa și azi-noapte; am avut o nelămurire vis-a-vis de niște transferuri făcute și le-am dat mesaj. Astăzi la prima ora primesc răspuns de la ei în care îmi cer datele de contact ca să verifice problema și în nici 10 minute mă sună o domnișoară să-mi explice ce se întâmplă. Și așa am rezolvat problema.

Poate așa sunt și alții, nu știu, decât cu Orange am mai interacționat pe Facebook și la fel, s-au ocupat de mine. Or fi așa și alții, dar pe mine m-au impresionat. Mi se pare oricum o chestie normală în 2015, dar în România lucrurile stau un pic diferit în general.

Și așa atragi clienți; sunt mulțumit de servicii și destul de impresionat de felul în care intervin când am nevoie de ajutor încât să mă simt apreciat, iar asta mă face să rămân la ei și să îi recomand prietenilor. Simplu.

Cu eMAG în schimb mă străduiesc de vreo 3 săptămâni pentru o banalitate.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.