Câștigătorul concursului de Paște

Am decis să dau cartea lui HyperCoder, cu care voi lua legătura pentru a face rost de informațiile sale. Situația lui e una tipică și deși nu suntem noi prea deschiși la idei ce se opun credinței religioase, omul încearcă cel puțin să facă oamenii să considere și alte posibilități decât cele despre care au fost învățați. Indiferent de succesul pe care îl ai, sunt sigur că îți va prinde bine cartea. Spor la lecturat!

M-am gândit la chestia asta și am decis că de acum înainte, în fiecare an, de Paște, voi da cadou o astfel de carte cuiva interesat. Acum, pentru prima oara, abia aștept Paștele.


Câteva cuvinte pentru ceilalți participanți:

Olaru Silviu – M-a bucurat foarte mult să te văd interesat de carte, fiind totuși credincios. Te asigur că este o carte grozavă din care vei rămâne cu ceva, chiar dacă nu îți influențează credința. Cartea în română nu am reușit să o mai găsesc la niciun magazin, dar dacă ești interesat și de varianta în engleză, îți recomand Wordery. Costă ~50 lei, ajunge într-o săptămână, iar transportul e gratuit. Mult succes!

AncaV – Cartea asta cred că e exact ce cauți tu. Dacă te interesează și varianta în engleză, cum i-am zis și lui Silviu mai sus, îți recomand Wordery.

Ovidiu Mihai – Nu este așa agresiv în carte cum este pe Twitter, ceea ce aș zice că e un lucru bun, având în vedere că dorește să atragă și cititori credincioși. Dacă te interesează și varianta în engleză, cum i-am zis și lui Silviu mai sus, îți recomand Wordery.

Radu – Am râs. :)

Lucian – Într-adevăr nu se mai găsește în română, dar dacă reușesc cumva să dau de ea, îți voi trimite un e-mail.

Cătălin – Bravo, se vede că te interesează subiectul. Merită să ai și ‘The God Delusion’ în colecție. Cum i-am zis și lui Silviu mai sus, îți recomand Wordery.

ACTUALIZARE: HyperCoder nu a răspuns la mail-uri, deci cartea merge mai departe la Lucian.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.