Din relațiile mele

Uitându-mă pe Facebook, mi-am amintit de o relație mai veche care m-a marcat un pic la vremea respectivă.

E vorba despre o fată de care m-am despărțit după primele trei luni. După prima lună, totul mergea grozav, ziceam că n-am mai întâlnit fată ca ea, ne-am trecut și pe Facebook ca fiind într-o relație. Au mai trecut câteva săptămâni și ne-am spus că ne iubim. După încă două săptămâni de când ne-am mărturisit reciproc dragostea, nici măcar unul din două posturi de pe profilul ei de Facebook nu era despre cât de mult mă iubește, cât se gândește la mine, și cât se bucură să fie cu mine. Nimic legat de mine. Nici măcar în poza ei de profil nu apăream. Niciunul dintre prietenii ei de pe Facebook nu știau cât de mult mă iubește. Am așteptat și am așteptat, dar în zadar. Am încercat chiar să o împing eu de la spate, publicând o poză cu noi doi sărutându-ne, la descrierea căreia i-am spus că o iubesc enorm. Au râs prietenii de mine o săptămână întreagă, și totul pentru nimic. Mi-am dat seama că merit mai mult de atât și am mers mai departe. Nu a fost ușor, dar uneori trebuie pur și simplu să fii puternic și să realizezi că și tu meriți să fii iubit; trebuie să cauți până găsești o persoană care te va iubi cu adevărat, inclusiv pe Facebook, ca să vadă toți.

În momentul de față, Jumătatea e plecată din țară de trei luni. Inițial mă gândeam că în perioada asta îmi va exploda butonul de înștiințări de pe Facebook numai cu posturi de la ea, cu poze cu noi doi, cu inimioare, pupici, chestii. În realitate, nu am văzut nimic. NI-MIC. Când se întoarce în august, vom discuta serios despre viitorul relației noastre. Asta dacă va mai fi ceva de discutat până atunci…

Alte articole:

8 comentarii

 • OK

  12/06/2016 la 23:52

  Este ironic, cretinule! O să presupun că înţelegi sensul zicalei: ”Vulpea care nu ajunge la struguri zice că sunt acri”. Mai bine presupun că eşti ceea ce eşti defapt adică prost şi îţi explic pe limba ta.
  Fetele pe care le numeşti tu curve, în ciuda faptului că sunt curve, le-ai da nişte limbi în cur :) Iar pozele lor vulgare sunt vulgare tot pentru a atrage atenţia unor proşti ca tine. Astfel ciclul proştilor şi proastelor perpetuând.

  Reply
  • Alin Ropan

   13/06/2016 la 07:56

   Aha. Te bazezi pe ceva solid cand ataci pe cineva, sau vorbesti sa nu adormi ? Eu faceam un apropo ca asa sunt acum majoritatea, pentru ca nu trebuie decat sa ai ochi ca sa vezi. Tu pe ce te bazezi ? Esi un sclav al pizdei si te crezi stapan de fapt. Penibil :))

   Reply
   • Ovidiu Avrămuș

    13/06/2016 la 09:16

    Mă gândesc că nu ţi-a înţeles comentariul, care nici mie nu-mi pare prea clar. Se înţelege că o numeşti curvă pe fata fictivă despre care povesteam, ori pe prietena mea actuală. O să presupun că nu ăsta e cazul, dar altfel nu văd legătura între comentariul tău şi articol. Care era de fapt ideea?

    Reply
 • travka

  13/05/2017 la 00:38

  eu am facebook, am fost într-o relaţie cu un băiat cu care visam să mă căsătoresc dar niciodată nu am publicat nimic pe fb. Ba chiar în momentul în care s-a supărat foarte tare pe mine şi s-a despărţit de mine, petrecându-şi vacanţa prin ţară şi în Bulgaria şi spunându-mi că doar nu voiam să vină la Bucureşti să ne vedem, am şters toate like-urile pe care i le dădusem. pentru mine facebook-ul nu înseamnă nimic mai mult decât o pierdere de timp

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.