Scurte #44 – Centurile din taxi

Am niște curiozități legate de centurile de siguranță din spatele taxiurilor:

Cum poate fi legal ca taximetriștii să bage centurile în spatele banchetei?
Presupun că e legal și nu pur și simplu că nu le zice nimeni nimic. Nu?

De ce se practică asta?
Nu știu dacă unul din 10 taxiuri din Craiova au centurile din spate utilizabile.

Alte articole:

3 comentarii

 • d3nut7

  30/05/2016 la 11:46

  Esti cam optimist :)
  Din ce stiu, centurile din spate trebuie sa fie si ele utilizate, dar cum niciun roman nu o face, de ce ar face-o tocmai taximetristii ?
  Spun ca esti optimist referitor la acel 1 din 10, avand in vedere ca nici macar centura din fata nu se poarta..iar de rarele ori cand merg cu taxi-ul, taximetristul imi spune ca nu este nevoie sa o pun (din grija de a nu-i utiliza acea banda neagra cel mai probabil), desi eu stiu ca legea spune sa o port si mai ales la modul in care conduc ei si modul in care se conduce in tara noastra, orasul asta e chiar indicat(putina siguranta).
  Probabil multi se vor gandi ca nu ai ce face sau ai prea mult timp liber sa te legi de centurile “tocmai” din spate ale taximetristilor :) Eu zic ca ar fi de ajuns cel putin cu cea din fata sa se rezolva, iar daca s-ar utiliza si cea din spate ar fi chiar perfect. Dar cum tara asta nu se apropie nici macar de nivelul mediu, sansele raman aceleasi. O tara de oameni profitori, care vor bine fara sa munceasca si vor schimbare dar ei nu schimba nimic!
  Te salut!
  Ziua buna :)

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.