• Home
  • Diverse
  • Nu vă mai lăsați manipulați de Pokémon Go!

Nu vă mai lăsați manipulați de Pokémon Go!

Găsit la o tipă pe Facebook:

Hai sa va spun despre “Pokemon GO” dupa ce am jucat câteva zile fix pentru a imi confirma ce deja bănuiam. Pentru a incepe jocul trebuie sa te conectezi cu google.(in mod normal, contactarea la aplicații se poate face si prin contul de Facebook, Pokemon GO fiind o excepție). Din căutările mele(nu de acum, ci de mult) google a fost înființat cu si din ajutorul/îndrumarea CIA,nsa. Google chrome, apărut dupa, are ca pictograma simbolul pe care toți il știm, cel in 3 culori cu cercul in mijloc. Daca e analizat mai bine, se observa ca se arata exact “666”. Lăsând detaliile astea, ceea ce este important de știut acum, este ca este o mare “coincidenta” intre jocul Pokemon GO si un episod Pokemon din 1997 “computer Warrior porigon” unde caracterele se luptau in interiorul unui Pc…(ca acum, cu Pokemon GO) a cauzat spitalizarea a 618 copii dupa vizionarea episodului (simptome: convulsii, vărsături,ochi iritați) -date oficiale CNN 1997-
Pokemon GO cere aprobarea ta pentru a folosi gpsul (ceea ce nu spun ei este ca il folosesc si atunci cand jocul este închis, desi iti cer aprobare doar pe parcursul jocului..evident nu suntem atenți la detalii) dar si aprobarea camerei foto/video. Totul in joc se intampla in timp real. Monitorizarea si manipularea in masa, a devenit mult mai ușoară, oamenii fiind foarte usor de influențat. Se spune ca “cei mai mari dușmani vin împachetați in cutii drăguțe” in cazul nostru acest joc. In joc vor aparea genul acela de coduri care se folosesc mai nou pentru a fi scanate cu telefonul(atașez poza). Acele coduri, care MAI NOU sunt utilizate si la Facebook pentru fiecare utilizator in parte cate unul diferit…sunt in strânsă legatura cu o organizație de tip anonim, ce are ca scop găsirea de oameni cu o inteligenta crescută si folosirea lor pentru propriile scopuri. Se folosesc de Coduri criptate pentru a “copia” date persoanele despre noi.(CICADA 3301) . De asemenea Pokemon GO, este facut de Niantic..directorul Niantic este John Hanke, responsabil si cel care a contribuit la dezvoltarea google earth. Intru prea mult in detalii, dar ceea ce vreau sa va spun mai exact este ca: Internetul pe care noi il folosim acum, este doar 1% din adevăratul internet..si anume “deep web” folosit de hackeri, traficanți de orice fel, etc. Este o parte ascunsa a Internetului, nu e de mirare ca știu totul despre noi. Pokemon GO este un mod de a fi si mai usor de controlat in timp real, pentru a se ajunge la ce doresc ei defapt si anume NWO, new world order : noua ordine mondiala. Am observat jucând putin, ca la fiecare trecere de pietoni, brusc apăreau pokemoni. Ciudat, poate era doar cazul meu. Deci, in concluzie…nu va lăsați copiii sa joace Pokemon GO, eventual scăpați Si voi de el..

L-am lasat , pentru ca am citit niște documentare , am vorbit cu anumite persoane , una dintre persoane fiind psiholog , nu al meu ci prietena mamei mele , acest joc are o putere mare asupra persoanelor care-l joaca , 3 zile mergeam chiar si cu mașina să găsesc pokemonii , până intr-o zi cand am luat-o împreuna cu iubitul meu pe jos si cu-n prieten de al lui , iubitul nejucător de acest joc . Am traversat strada , iar faimosul Pokemon era pe linia de tranva , intonându-ne cu spatele n-am observat venirea tramvaiului , chinuindu-ne sa prindem Pokemonul eu si prietenul iubitului , am ignorat compet tramvaiul care mai avea cam 3 m si ne lovea , daca iubitul meu nu venea si ne împingea pe amandoi . Si-am mai citit și-un documentar cu un tip care se chinuia sa prindă Pokemonul , dar a dat mașina peste el . Mai sunt multe alte cazuri . O sa trăim si-o să imi dai dreptate .

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.