Românul și parcarea

Întotdeauna când încerc să parchez în parcarea din spatele mall-ului îmi vine să mor când văd căile de acces dintre rânduri blocate cu mașini parcate. Nici nu contează că mai în spate găsești de obicei destule locuri libere, românul vrea să parcheze cât mai aproape posibil de intrare, de ce să meargă pe jos 20 de metri în plus, ca animalul? Așa că parchează fără nicio jenă pe căile de acces, să nu poată trece nimeni pe alt rând decât mergând până în capăt și întorcând pe rândul din stânga până în capătul de unde a plecat. Ori ajungând în capăt și făcând la dreapta pe interzis, având grijă să nu vină nimeni din partea aia.

Am văzut treaba asta și în parcarea subterană din centru, în condițiile în care parcarea aia nu știu cât de des e mai mult de jumătate ocupată, pentru că românului i se cuvine parcarea gratuită în centrul orașului, cum să plătească 1 leu pe oră, ați înnebunit?! La fel și cu deplasarea pe jos, cum să parcheze omul la teatru dacă el are treabă la Mercur? E mult mai lejer să lase mașina în fața liceului Carol, în stradă, pe zona marcată care delimitează benzile de ieșire/intrare în giratoriu. E gratuit și proștii ăia în uniformă oricum trec pe-acolo fluierând.

În parcarea subterană vina e totuși împărțită între proștii care parchează pe căile de acces și proștii care au proiectat parcarea.

Oamenii au trasat spații de parcare inclusiv prin căile de acces. Dacă se nimeresc destui deștepți în același timp în parcare, pot lăsa două treimi din ea inutilizabilă.

HERP DERP.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.