• Home
  • Diverse
  • O proastă stă tăcută pe o bancă și lumea o ia complet razna

O proastă stă tăcută pe o bancă și lumea o ia complet razna

În Alba Iulia, o doritoare de atenție se leagă la ochi, se așează pe o bancă, și stă acolo tăcută în timp ce trecătorii încearcă să comunice cu ea și să o întrebe ce face, în loc să își vadă de drum, nu pot să îmi imaginez de ce.

“Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie pe Facebook. “Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat”, a adăugat ea.

“Anne-Marie”, eu simt tristețe și dezamăgire știind că exiști tu.

Ceva mai târziu, apare și poliția, pentru că de ce nu? “Alo, veniți urgent, o fată stă pe o bancă legată la ochi și nu face nimic!”

“În cele din urmă a ajuns și un echipaj de poliție acolo, a luat-o unul dintre ei de braț și a ridicat-o. Ea s-a desfăcut de la ochi și a luat-o prin parcare, iar polițistul mergea după ea și îi tot punea întrebări… însă ea era la fel de tăcută. Apoi a luat-o pe o străduță și nu am mai văzut-o”.

Probabil și-a dat și ea seamă că e penibilă, a renunțat la porcăria pe care încerca să o facă, și a plecat dracu’ de acolo, rușinată, evitând contactul cu toți oamenii care au fost martori la penibilitatea ei.

De-asta vedem peste tot retardați din-ăștia doritori de atenție, ca Florin Bădiță, pentru că sunteți proști și le-o acordați.

Dar nici măcar nu e asta știrea principală. Se speculează că tembela aia cică lua parte la un joc online, dar nu orice fel de joc. Fiți atenți aici, țineți-vă bine: un “joc” numit “Balena albastră”, în care o persoană îi dă alteia porunci timp de 50 de zile, iar în ultima zi, ultima poruncă e să se sinucidă, astfel câștigând jocul. De ce se speculează asta? Nu există un motiv. Pe cuvânt, literalmente nu există niciun motiv. Pur și simplu a zis un pulea oarecare pe Facebook că poate ia parte la chestia asta, și asta a fost de ajuns.

Îți aduce aminte de vremurile în care povești din-astea erau răspândite pe Yahoo! de oameni care nu scoseseră în viața lor capul pe geam și nu aveau nicio tangență cu realitatea.

O să zici “haha, ce bășină, doar nu crede cineva povestea asta”. Dar deja știi că toți au înghițit-o fără să mestece. Pur și simplu a explodat media românească (și nu numai) cu chestia asta. Pentru că jurnalismul e o glumă proastă și pentru că oamenii au discernământul unui copil de 4 ani care se sperie de balaurii din dulap.

suicide

Sursa mizeriilor: Adevărul

Alte articole:

Un comentariu

  • M

    19/03/2017 la 10:12

    Nu exista nici o dovada ca un numar asa mare de puradei s-au sinucis in Rusia din cauza unui joc. A scris un ziar de acolo chestia asta si a luat-o toata lumea razna. Si cum la noi e prostia cea mai mare pe metru patrat avem impresia ca orice se intampla e din cauza unui joc. Paranoia e cu noi!

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.