• Home
  • Diverse
  • Adevărata “balenă albastră” e minciuna că jocul există

Adevărata “balenă albastră” e minciuna că jocul există

Hai să ne uităm la niște prostălăi cum mănâncă rahat și după le bagă și copiilor pe gât:

Să-mi bag picioarele, nu-mi vine să cred:

1. cât timp, efort, și câți bani irosesc ăștia pentru un pericol ce literalmente nu există și nu a existat niciodată.

2. cât de amuzanți sunt ăștia de la Adevărul când zic de Firea și ciocoflenderul ăla că se “prefac că au habar despre ceea ce înseamnă jocul Balena albastră”, după care scriu ei “Notă: jocul “Balena albastră” nu are un site mamă. El se desfășoară exclusiv pe rețelele de socializare.” Băi, “Adevărul”. Ori sunteți proști, ori jegoși. Trebuia să scrieți “Notă: jocul “Balena albastră” nu există în plm, ați înnebunit?!” Dar ce așteptări să ai de la un ziar care scrie despre “joc” ca și cum ar fi un lucru real, răspândind minciuni și provocând panică? Ce-i drept, autorii articolului despre acțiunea lui Firea au scris că nu există nicio dovadă pentru “jocul” ăsta, dar restul articolelor de pe Adevărul îl tratează cu seriozitate.

3. cât de prost și penibil e “CRBL”. O dată prost pentru că ia parte la așa ceva și o dată penibil pentru că VOI AȚI AUZIT VERSURILE ALEA IMBECILE? Nu doar că sunt jenant de imbecile, dar sunt și complet nepotrivite pentru un eveniment care încearcă să învețe copiii despre pericolele de pe internet. Omul cântă despre furat voturi, femei, băutură, și taxe. E complet retardat.

4. cât de penibilă e Firea când vorbește despre ce e de fapt “cool”. O babă încearcă să le explice unor copii că e “cool” să mănânci sănătos, să faci sport, să mergi la teatru, să iubești și să respecți dascălii, să iubești și să respecți părinții, să ai prieteni adevărați, să mergi în drumeții, și să asculți muzică bună (și gesticulează către CRBL?!).

5. cât de stupid e că învață copiii că nu pot avea prieteni doar online. Cumva cretinoizii ăștia au zis că e prea complicat să le explice copiilor că oamenii normali de 40 de ani nu stau de vorbă cu copii pe internet, așa că au considerat mult mai ușor pur și simplu să le spună că nu poți avea prieteni dacă nu îi vezi în fața ochilor, ceea ce e complet aberant. E ca părinții ăia imbecili care își învață copiii să le fie frică de orice câine, și cum vede copilul un bichon pe stradă, cum produce un căcuț.

6. ce bot are zdreanța de la 01:47 (-03:42), sper că nu e profesoară.

Firea explică cum campania e derulată cu ajutorul a nu știu ce profesori, psihologi, sociologi, și așa mai departe. Oameni dăștepți, mă-nțelegi? Dar care nu au un minim de discernământ și nu realizează că absolut toată chestia asta cu jocuri online care conduc copii influențabili la sinucidere e ficțiune pură care nu se bazează pe nimic concret și e total incompatibilă cu realitatea.

Vreți să știți care e adevăratul pericol, adevărata “balenă albastră”? Minciuna că jocul există.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.