• Home
  • Diverse
  • Femei în toată firea care își mănâncă placenta…

Femei în toată firea care își mănâncă placenta…

Mie întotdeauna treaba asta cu mâncatul placentei mi s-a părut ca ceva scos din filmele “cu proști”. Încearcă să o spui cu voce tare: “sunt femei care își mănâncă placenta după naștere”. Sună ca o chestie scârboasă și retardată gândită intenționat pentru un grup de femei în mod clar demente dintr-o comedie. Ori ca o scârboșenie aleatorie gândită pentru o țărancă din-aia murdară și cu grebla-n gură care locuiește cu familia într-o casă dărăpănată în mijlocul pustietății într-un film de groază.

Voi realizați că treaba asta a devenit atât de răspândită încât a început să apară o nouă industrie în jurul ei? Sunt firme (probabil nu în românia, încă) cărora le dai placenta, o usucă, o pisează, și ți-o dau înapoi sub formă de capsule ca să o poți lua în mod regulat. Asta pe lângă nebunele care o prăjesc, ori fac lasagna cu ea, ori o bagă în mixer și o bea, ori o mănâncă direct crudă. Nu inventez chestiile astea.

S-a răspândit atât obiceiul astă absolut demențial încât CDC-ul (Center for Disease Control) a trebuit să intervină și să spună “BĂ SUNTEȚI PROASTE SĂLBATICELE DRACU'”, avertizând că e un obicei periculos fiindcă sunt bacterii și alți rahați acolo care îți pot dăuna, în condițiile în care beneficii nu există, ori dacă există, sunt neglijabile. Înțelegi? Oamenii ăia care și-au dedicat viețile științei, medicinei, cercetării, deștepții ăia la care te duci când te doare orice și pe care te bazezi în situații în care sănătatea îți e în pericol, s-au uitat atenți la placentă și au ajuns la concluzia că EȘTI PROASTĂ CE DRACU’ TE MIRI AȘA CREDEAI CĂ CE FACI E NORMAL ȘI BENEFIC ÎN VREUN FEL?! Asta a fost poziția lor oficială, după ce o mamă își lua placenta sub formă de pastile în timp ce alăpta noul născut și ală mic s-a îmbolnăvit din cauza unei bacterii din placentă.

Asta e lumea în care trăim. Femei aparent normale își mănâncă placenta după ce fată, convinse că e un lucru bun. Nici nu știu ce să mai zic…

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.