3 comentarii

 • Armand Bogdan Dudu

  12/06/2017 la 13:59

  Publicul care nu iese la vot si publicul care protesteaza nu prea au intersectii man, aia care au fost la protest mai mult ca sigur au fost si aia care au votat.

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   12/06/2017 la 14:40

   cred ca esti prea indulgent cu ei, atat in privinta motivatiei de a participa la protestele de atunci, cat si in privinta abilitatii lor de a fi consistenti pe o durata de timp mai lunga. fara inertie (efectul de turma) cu greu ridica un deget, desi poate cand era mare tam-tam si toata lumea despre asta discuta, erau foarte ferventi, chiar daca nu mergeau la proteste.

   fac o presupunere cu care cred ca esti de acord, si anume ca au fost mult, mult mai multi oameni care nu au participat la proteste, dar care erau de partea protestatarilor. cred ca e o presupunere de bun simt sa zic ca au fost de cel putin 3 ori mai multi decat protestatarii, probabil numarul e chiar mult mai mare de atat. unde-au fost acum?

   ce-i drept, eu speculez, e doar o opinie, poate aberez complet. ar fi bine daca nu as avea dreptate.

   Reply
   • Armand Bogdan Dudu

    12/06/2017 la 14:51

    Cred ca esti optimist din anumite puncte de vedere si pesimist din altele. Personal, consider ca aia care au iesit la proteste in tara sunt “toti”. everybody that gives a damn. Undeva la sub un milion, restul au acceptat status quo, sunt de acord cu el sau pur si simplu nu le pasa. De ce l-au acceptat, de ce sunt de acord si de ce nu le pasa nu am de unde sa stiu.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.