• Home
  • Diverse
  • Cum îți vinzi mașina când ești român – Cristina Vlad din Craiova

Cum îți vinzi mașina când ești român – Cristina Vlad din Craiova

Domnișoara din imaginea de mai jos este Cristina Vlad, are un salon sau ceva prin Craiova, Beauty Center by Cristina Vlad, ori Microblading by Cristina Vlad, nu știu. Din ce am înțeles, are o mașină de vânzare și îi place să o lase pe trotuarul din fața intrării în mall pentru vizibilitate.

Putea să reacționeze ca un adult, dar nu a făcut-o. Acum iată-ne aici.

De dragul discuției, am observat 3 tipuri de oameni de-a lungul timpului:

  1. cei care realizează că au făcut ceva greșit, le e jenă când îi atenționezi, și se scuză. Absolut de fiecare dată mă lasă cu un zâmbet pe buze, fiindcă mă surprind plăcut.
  2. cei care rămân bulversați și îi vezi cum muncesc o secundă să proceseze ce le-ai spus. Se vede în privirea lor confuză că nu le-a atras nimeni atenția până acum că au aruncat chiștocul pe jos, că au oprit mașina în curbă, ori pe trecerea de pietoni, ori că au parcat în locuri rezervate pentru alte categorii de oameni. Uneori pur și simplu nu zic nimic când sunt atenționați, doar îi vezi cum le fug gândurile.
  3. cei precum Cristina Vlad, care probabil realizează că au făcut ceva greșit, și în loc să spună un simplu scuze și să încheie întreaga discuție, orgoliul nu le permite. Instinctul de animal fără discernământ îi face să își apere din ce în ce mai vehement comportamentul mizerabil, săpându-și singuri groapa cu fiecare replică penibilă. De la ăștia auzi des “ce te interesează pe tine”, “vezi-ți de treaba ta”, “cu ce te-am deranjat pe tine”, “care e problema ta”, “altceva mai bun n-ai de făcut”, “ce, n-ai loc să treci”, etc. Românisme din-astea jenante.

2020


Și încă o dată: Cristina Vlad Craiova, Beauty Center by Cristina Vlad, Microblading by Cristina Vlad. Ca să plece crawlerii cu burta plină.

ACTUALIZARE: Hai să ne amuzăm văzând-o pe Cristina cum vorbește despre bun simț și valoarea oamenilor:

Alte articole:

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.