GTA Assistance – Popular

Ma gandesc eu sa intru pe contul GTA Assistance folosind Yahoo! Messenger (de curiozitate).

Intru si vad ca am o gramada de mesaje offline. Evident numai mass-uri tampite.

Vad o fereastra care zice ca nu stiu cine incearca sa ma adauge in lista. O dau la o parte, eram sigur ca mai sunt si alte cereri. Aveam dreptate. O dau si pe a doua la o parte. Apoi pe-a treia. Apoi pe-a patra. Apoi pe-a cincea. Apoi dau rezolutia monitorului la 1280×1024 (maxim). Apoi pe-a sasea. Pe-a saptea. Pe-a opta. Nu se mai terminau si eu nu mai aveam loc pe ecran (vedeti si poza de mai jos).

In poza nu e decat atat cat am reusit eu sa pun pe ecran.

Ma gandii sa intru cu Yahoo! Webmessenger, ca sa le pot numara mai usor. Si una, si doua, si trei, si patru, paaana la 89.

Ma intreb ce naiba e in capul astora, de unde pana unde le-a venit ideea sa adauge ID-ul in lista de messenger cand eu am specificat clar peste tot ca numai prin e-mail voi comunica.

Intr-un fel ma bucur, ca vad ca pe langa e-mail-urile primite mai sunt si altii (mai “speciali”) care ma apeleaza si pe messenger, altii care nu stiu sa citeasca (E-MAIL, OAMENI BUNI, E-MAIL!).

Ca tot vorbim de GTA Assistance, nici nu mai zic de toate invitatiile primite pe e-mail (tot de la unii “speciali”) la site-uri gen Hi5, Jhoos, sau mai stiu eu ce alte site-uri stupide.

Unii oameni… doh.jpg

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.