18 comentarii

 • andrei

  11/12/2008 la 16:11

  bine cocalare, inca o zi in care ne demonstrezi ca esti perfect si numai altii gresesc…COCALARULE b-)

  Reply
 • andrei

  11/12/2008 la 17:08

  Te-ai suparat copile? M-am suparat de cei care se leaga de greselile altora. Bine ca esti un doctor docent al limbilor straine. La cata minte ai tu, poate crezi ca, ceea ce faci tu aici intereseaza pe cineva. Nu sunt un cretin, desi m-ai facut asa cu o mare usurinta. Am mai multe diplome pt merite deosebite decat numarul anilor tai de scoala? Si eu am avut si am colegi care gresesc, niciodata nu m-am amuzat pe tema asta. Pur si simplu nu toti oamenii au cunostinte de limba engleza, geniule. Stii cum se cheama genul de persoana care critica o alta, fara sa se vada pe sine? Hmmm…cola…

  Reply
 • ionut

  11/12/2008 la 17:11

  toti de-al de andrei v-ati suparat pe el? :D oricum primul are dreptate, vasile si eu vad zilnic oameni din astia, tare linkul de la status, cica asta modifica gta =))

  Reply
 • smen

  11/12/2008 la 17:12

  si eu am primit massul si am vazut link-ul…oameni perfecti…:D l-a facut cretin pe andrei =)) pe primul

  Reply
 • ionut

  11/12/2008 la 18:17

  wow, pai normal ca avem acelasi ip daca folosim acelasi net =)) bv sherlock…tare massul frate. bine andrei cretinule :))

  Reply
  • crisx

   13/01/2009 la 23:11

   Andrei wrote:
   wow, pai normal ca avem acelasi ip daca folosim acelasi net =)) bv sherlock…tare massul frate. bine andrei cretinule :))

   Crisx says : Andrei, scuze ca iti spun, dar esti de-a dreptul cretin, inconstient, prost, idiot etc. In primul rand, lasand la o parte diplomele si meritele tale, o persoana nu are cum sa aiba acelasi IP ca o alta persoana decat daca cele doua persoana au calculatorul legat in retea. Deci daca tu ai acelasi IP cu Ionut si alti cretini de aici care l-au injurat pe ovisebdan inseamna ca sunteti in aceeasi casa si vorbiti de la 2 calculatoare diferite SAU nu exista niciun Ionut si niciun alt om care l-a injurat pe ovi, ci este un singur idiot care si-a schimbat numele si si-a pus alta adresa de Yahoo cand a scris commentul. Pacat de diplomele tale care poarta un nume de cretin. Si pentru cultura ta generala, ovisebdan chiar se pricepe la modarea GTA. Asa ca taci, SHHHHHH si cocalar esti tu, nu vezi ca nici sa vorbesti nu stii :))

   Reply
 • Alex

  11/12/2008 la 19:09

  nu se referea numai la greseala lui…
  uitati-va ce ID are: bengosu93 :| …cocalar
  93=>15 ani si la varsta a scris 38 de ani:|

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.