Michael Jackson, mort la 50 de ani

O lume intreaga e in soc dupa ce ieri, Michael Jackson, in varsta de 50 de ani a murit in Los Angeles.

Azi noapte la ora doua am aflat si eu vestea, cand eram pe jumatate adormit si am primit un mesaj care imi spunea ca a murit. Credeam ca e o gluma. Se pare ca m-am inselat.

Pe 13 iulie Michael ar fi inceput noul sau turneu de revenire care ar fi fost alcatuit din 50 de concerte. Urma sa fie una dintre cele mai mari reveniri din toate timpurile.

Deocamdata se pare ca a suferit un arest cardiac, dar nu vom sti sigur pana nu i se face autopsie si poate si un test toxicologic, care poate dura si mai mult de o saptamana in cazul in care nu se afla cu siguranta de la autopsie cauza mortii.

Una dintre cele mai mari personalitati din lumea muzicii si unul dintre cei mai populari oameni de pe planeta, a murit.

Mai jos e interpretarea LIVE a piesei Billie Jean, in 2007 la MTV Music Awards, la aniversarea a 45 de ani de cariera. A fost declarata cea mai buna interpretare a piesei din toate timpurile si Michael a facut-o la aproape 50 de ani. Am urmarit filmul de cel putin 3-4 ori la Buddha pe blog si de fiecare data am ramas cu gura cascata.

Poate cel mai mare regret al meu e ca nu l-am vazut niciodata pe Michael Jackson LIVE, la un concert. Iar acum nu voi mai avea niciodata sansa.

Alte articole:

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.