ÎnJocuri

Max Payne 3 Screenshots

Dupa putin timp de la confirmarea jocului, cei de la Rockstar Games au publicat niste screenshot-uri din urmatorul joc din seria Max Payne: Max Payne 3.

Si ca sa vezi, supriza mare: Max Payne e chel. Foarte… ‘Ubisoft’ din partea lor. Nu stiu ce cred ei, dar potrivit descrierii lor a personajului, cred ca un cap plin de par si barba ar fi fost mult mai potrivite. E vorba despre aspectul ala neingrijit, ceva in genul lui Sam Fisher, asa cum arata acum 2 ani, cand avea sa se intoarca in Splinter Cell: Conviction.

Pe langa faptul ca l-au ras in cap, l-au schimbat complet, atat in ceea ce priveste fata, cat si aspectul fizic. Intotdeauna mi s-a parut de prost gust sa schimbe fata personajului complet de la un joc la altul. E ca si cum te-ai uita la doua filme dintr-o serie, primul cu un actor in rolul principal si al doilea cu alt actor in rolul principal, dar amandoi fiind acelasi personaj. Nimanui nu-i place asta. Inteleg ca e necesar sa-i schimbe aspectul personajului ca sa corespunda cu povestea, dar asta nu inseamna ca trebuia sa ii faca si operatie estetica.

Un alt lucru care nu-mi place la aspectul lui e burta. La prima vedere Max arata de parca in ultimii 6 ani a stat in fata televizorului cu doza de bere in mana dreapta si cu telecomanda in mana stanga.

Nimic din poze nu ma duce cu gandul la Max Payne si asta de obicei e un semn rau. Am vaga impresia ca voi fi, mai mult sau mai putin, dezamagit. Sper sa ma insel.

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.