La Bucuresti

Ieri dimineata am plecat la Bucuresti, la RIUF, cu Unty, Iacob si Andra. Pe la 7 am plecat din Craiova si am ajuns acolo pe la 10:30. Toate bune si frumoase, pana am intrat in Bucuresti si, spre norocul nostru, una din soferizdele bucurestence carora le aratam tot felul de semne indecente pe geam ne-a pocnit cu masinuta ei. Vazand-o venind si auzind bubuitura aia in portiera mea, nu puteam decat sa ma gandesc la faptul ca nu a putut dracu’ sa dea macar altcineva in noi, nu tocmai tipa aia.

Ne-am oprit, am vorbit, aia l-a chemat pe Fat-Frumosul ei si am reusit sa rezolvam totul pe cale amiabila, dupa care ne-am dus la Sala Palatului sa ne interesam de universitati de peste hotare. Mie Essex mi-a cam facut cu ochiul, dar trebuie sa ma mai documentez. Cica am aparut la televizor, probabil auzisera aia ca vine ovisebdan la Bucuresti si nu au vrut sa rateze o asa ocazie.

Dupa ce am studiat indeaproape toate pasaricile universitatile prezente, dupa ce am vazut cea mai urata femeie de pe Pamant (surpriza mare, e din Anglia) si am vazut o proasta impiedicandu-se si aproape doborand un LCD pe-acolo, ne-am mai plimbat putin apoi ne-am dus prin AFI Palace, am mancat un sandwich cat toate zilele de la American Schnitzel si aproape am vazut un film la IMAX. Aproape. Dupa ce am plecat am vazut un caine verde. Chiar ca gasesti orice in Bufundesti.

La intoarcere drumul a fost mai lung si mai obositor, da’ macar nu am mai avut parte de incidente. Bine, asta nu e chiar adevarat, nu Unty?

Aparent, in timp ce am fost plecat, am fost zarit si prin Real, la noi in Craiova. Mhm, Catalina, esti bolnavioara, se explica. Poate erai deshidratata si aveai iluzii. Sau poate nu mai suportai ideea ca sunt asa departe. ;;)

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.