Halloween 2011

Anul asta cred ca m-am simtit cel mai bine in comparatie cu anii trecuti. Tot in Patrick’s Pub am fost, dar ne-am dus mai multi, am stat mai mult si ne-am distrat mai mult.

Eu am fost Clark Kent si Consoarta a fost Lois Lane. Ne-am facut legitimatii, ne-am imbracat corespunzator, mi-am luat ochelari, m-am barbierit, mi-am facut suvita si… m-am desfacut putin la camasa. Mai era un Clark Kent pe acolo, dar bine-nteles ca nu se compara cu mine, care am fost de-a dreptul fantastic si inegalabil si boss-ul la sefi. Cum am ajuns, cum m-a luat o fata sa facem poza impreuna si mai tarziu am mai facut poza cu o prietena de-a ei. Mi s-a parut amuzant.

Anul asta, in schimb, au venit si cativa tarani care nu au ratat ocazia sa isi etaleze proasta crestere. Sticla de bere sparta in WC, prezervativul aruncat prin baie si nu mai stiu ce naiba mai era pe acolo, dar arata baia ca dracu’. Am asteptat aproape 15 minute ca sa intru la toaleta. La inceput a fost un tip cu o tipa, apoi l-au mai bagat pe unul inauntru pentru putina distractie in toaleta unui local aglomerat unde aproape tot timpul e cineva care are nevoie la toaleta. Cand am intrat, mi-am facut treaba si cand sa ma inchid la pantaloni, aceiasi indivizi bateau in usa si stingeau lumina ca sa ies mai repede, ca dupa doua minute la toaleta, deja exageram. Am iesit sa o aprind din nou si cand sa intru la loc, incepusera sa impinga de usa. Am intrat, am incuitat, m-am inchis la pantaloni si am iesit. Nu au mai stins lumina, desi nu cred ca privirea mea dispretuitoare i-a influentat; poate uitasera unde era intrerupatorul de cretini ce erau. Niste mizerii de oameni.

Exceptand situatia neplacuta cu imbecilii respectivi, a fost foarte misto. Mi-a placut sa revad si cativa oameni pe care nu cred ca i-am mai vazut de la petrecerea de anul trecut. Abia astept anul urmator; stiu deja in ce ma voi costuma, asta daca nu ma razgandesc pe parcurs.

Care pe unde ati mai fost si cum v-ati distrat? Deja Halloween-ul e peste tot in Romania.

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.