• Home
  • Diverse
  • Facebook, locul perfect pentru orice campanie cretina

Facebook, locul perfect pentru orice campanie cretina

In lume exista doua tipuri de oameni: oameni normali si femei; asa e si pe Facebook. Desigur, dupa cum am mai spus eu prin alte posturi, de obicei cand generalizez incerc sa mentionez faptul ca sunt constient ca exista si exceptii, asa cum si unele femei pot fi oameni normali, desi in fond sunt tot femei.

Isi aminteste cineva ca au fost perioade in care fetele postau pe Facebook la status culoarea sutienului sau mesaje gen “imi place pe canapea”, in care de fapt vorbeau despre locul in care le placeau sa isi puna geanta, desi nimeni nu stia asta si nimeni nu intelegea despre ce era vorba, toti crezand ca sunt mesaje cu tenta sexuala. De ce nu stia nimeni nimic? Fiindca totul era un mare secret intre persoanele purtatoare de vagin, barbatii neavand voie sa afle nimic. De ce? Nu cred ca exista un raspuns bun la intrebarea asta, intrucat nu cred ca persoana care a fost cu ideea asta dispunea de un creier.

Acum se intampla totul din nou; de data asta e ceva mai elaborat: in functie de ziua si luna in care s-au nascut, fetele/femeile sunt indemnate sa scrie la status mesaje gen “Plec in Mexic pentru 10 luni”, “Plec in Miami pentru 4 luni”, etc. De ce? Totul face parte dintr-o campanie de senzibilizare cu privire la cancerul la san. Probabil acum priviti nedumeriti si nu intelegeti legatura dintre cancerul la san si chestiile astea; stati linistiti, nu exista una.

Nu reusesc sa imi dau seama cine vine cu ideile pentru campaniile astea, fiindca nu au niciun sens. Nici mie nu imi place cancerul la san, mi-e chiar antipatic, dar daca vreau sa sensibilizez lumea cu privire la asta, o fac cu cap, nu asa. Dupa ce ca multa lume ia mesajele astea in serios si nu isi da seama ca nu sunt adevarate, mai sunt si enervante.

Revin acum la partea in care barbatii nu au voie sa afle despre insemnatatea status-urilor astea cretine. Sunt curios cate dintre fetele care le posteaza stiu ca si barbatii pot face cancer la san. Da, ati citit bine, asa e. Nu mai bine va informati voi ca niste fetite cuminti decat sa va prostiti aiurea pe Facebook si sa va faceti de ras? Sau cea care s-a gandit la campania asta si-a dat seama ca barbatii o sa va rada in fata cand aud aberatiile astea si de-aia a zis ca mai bine pastrati totul intre voi.

Urmati niste instructiuni stupide fara sa clipiti si fara sa ganditi inainte sa o faceti. Vreti sa sensibilizati? Folositi-va capul.

Articole similare:

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.