Pasaricile sociale

Ma uit pe Facebook si raman prost cand vad fete de 15 – 16 ani care mai au putin si pun poze nud cu ele, sa le vada toti in cucu’ gol. Toate proastele care abia se pot numi adolescente publica tot felul de poze provocatoare pe Facebook si daca te-ai da un pic la ele si le-ai sugera una sau doua, imediat s-ar da inapoi ca arse.

In primul rand sunteti de o penibilitate crunta, e de-a dreptul jenant si denota o lipsa totala de demnitate si materie cenusie (adica sunteti proaste).

In al doilea rand, unde va sunt, frate, parintii?! Unde sunt si ce educatie primiti voi de la ei? Probabil aveti noroc ca nu au ei treaba cu internetul si Facebook si toate cele, ca sunt sigur ca daca v-ar vedea taticutul cum va afisati, v-ar spanzura cu cablul de la internet.

Desi se presupune ca odata cu avansarea in varsta te mai maturizezi si incepi sa iti dai seama cat de proasta esti, nu e cazul tuturor. Am gasit intamplator o domnisoara cu doar cateva luni mai mica decat mine, femeie in toata firea, pana la urma, dar care a ramas pe acelasi drum pe care sunt si astea mici. O libidinoasa in toata regula, tanara domnita are pe Facebook un numar mare de poze in care pozeaza in tot felul de ipostaze din-alea de pitipoanca proasta, imbracata cat mai sumar posibil, facute prin fata blocului sau prin baie, menite sa fure mintile baietilor carora oricum le lipsesc.

Printre sute de comentarii de la tot felul de masculi vrajiti, i-am lasat un comentariu in care i-am spus ca e trista si mi l-a sters in cateva minute. Cu putin timp inaintea mea lasase un individ comentariu in care ii spunea ca daca i-ar sti adresa, s-ar duce la ea si ar viola-o; comentariul ala era tot acolo, iar ea le multumea tuturor pentru ca o apreciaza (e trist sa preferi sa fii apreciata pentru aspectul fizic in defavoarea intelectului, dar cand iti lipseste, n-ai de ales). N-am mai zis nimic, e clar ce e in capul ei.

Lasa, nu-i nimic, asa cum e nevoie de femei de serviciu, e nevoie si de femei al caror singur scop in viata e manevrarea ștromeleagului. Tineti-o tot asa, poate ajungeti sa lucrati sub un birou sau pe bara.

Alte articole:

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.