• Home
 • Diverse
 • Solutiile ucrainenilor pentru natalitatea scazuta

Solutiile ucrainenilor pentru natalitatea scazuta

Aparent, Ucraina se zbate cu probleme de natalitate scazuta. Solutia deputatilor ucraineni? Sa faca avorturile ilegale, sa amendeze familiile care nu fac copii, si sa interzica pozitia misionarului in timpul sexului, pe motiv ca “nu e eficienta pentru conceperea unui copil”.

Nu consider ca mai e nevoie sa comentez pe seama acestor decizii si refuz sa fac asa ceva, ar fi aberant sa imi irosesc timpul comentand pe tema asta, e un subiect nemaipomenit de ridicol.

Nu stiu, vad ca stirea asta e peste tot, dar tot astept sa spuna cineva ca e de fapt o gluma, ca am cazut prada unei farse, ca nu exista pe lumea asta asa… prostie…

Eu refuz sa cred. Refuz.

ACTUALIZARE: Jurnalistii romani sunt niste cretini.

Alte articole:

5 comentarii

 • Lupica George

  29/03/2012 la 18:55

  =)) ahahahaa

  Şi eu care mă bucuram că se răreşte populaţia. Cu toate astea, îmi imaginez că e tot mai simplu să justifici un viol în Ucraina dacă trec legile de genul ăsta.

  Da dom’ poliţist, a fost fără voia ei dar vedeţi, n-a fost misionar şi m-am testat, sunt foarte fertil.

  Atunci să vezi mame eroine şi familii fericite.

  Reply
 • bluelion35

  31/03/2012 la 00:14

  “De precizat că această ştire este un pamflet şi trebuie tratată ca atare. Site-ul ucrainean de pe care a fost preluată este unul dedicat subiectelor false iar motto-ul sub care funcţionează este: “Noi scriem mereu adevărul. Pe bune*“ doar că steluţa te trimite în josul paginii unde afli că toate ştirile publicate pe acest site sunt fictive.”
  Poti sa dormi linistit acum. Faith in reason restored.
  (ca tot veni vorba de saituri cu stiri false:www.trombon.ro)

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.