• Home
  • Diverse
  • Limba romana, curva noastra cea de toate zilele

Limba romana, curva noastra cea de toate zilele

Am zis ca nu o sa mai scriu articole pe tema asta fiindca mi-am tot exprimat frustrarile legate de acest subiect, dar nu pot sa ma abtin cand tot descopar in ce hal ne pișăm singuri pe propria noastra limba.

Intrebare la ‘Vrei sa fii milionar?’: “Ce moderator TV canta si intr-un band?”

Intr-un band? INTR-UN “BAND”?!

De-asta nu ma uit deloc la televizor, ca ma umplu de nervi si imi vine sa dau cu el pe geam, pentru ca imi pasa, in pula mea de fraier ce sunt, imi pasa cand vad ce popor ratat suntem si de-asta critic tot ce inseamna viata in Romania si de-asta ziceti ca sunt increzut sau infumurat sau mortii vostri de prosti ignoranti, ca macar ma plang si incerc eu sa fiu o persoana mai buna, chiar daca nu reusesc intotdeauna si chiar daca nu pot schimba nimic, macar nu accept lucrurile astea, vreau sa pot trai in tara mea si imi arat constant pozitia fiindca sunteti prosti constant.

Am ajuns sa inteleg teroristii aia din filmele de actiune, aia care isi ataca propria tara fiindca societatea lor s-a dus pe pula si incearca prin cele mai extreme masuri sa schimbe asta si chiar daca trebuie sa moara mii sau milioane, oamenii sunt disperati sa isi salveze tara de la gunoaiele ce o populeaza si sunt dispusi sa incerce orice. Aia chiar sunt patrioti.

Bine, am deviat putin si m-am lasat dus de val. Multi poate ati inteles ca aici e vorba doar despre felul in care vorbim, dar nu e (ceea ce din punctul meu de vedere e destul de evident, dar na…). Gata, nu mai zic nimic.

Articole similare:

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.