Scurte #16 – BREAKING NEWS

 
“BREAKING NEWS”
, peste tot la stiri vedem “BREAKING NEWS” si nu pot sa-mi imaginez de ce. Bine, “Stiri de ultima ora” e prea lung ca sa il inghesui pe ecranele noastre minuscule de n^2 zeci de centimetri, dar merge la fel de bine si “Ultima ora”, pur si simplu. Mai vezi asta scris si in articole, sau auzi oameni vorbind asa. Atunci iti vine sa rupi degete si maxilare.

Urasc romanii, va urasc pe toti, pe fiecare dintre voi, si pe mine ma urasc ca sunt roman.

Bleah!

Articole similare:

Alte articole:

2 comentarii

 • Rock Revolution

  30/05/2012 la 21:29

  Bai frate, la capitolul asta Romania nu intrece nici o masura pe langa Italia…
  Deci eu stau acolo de aproape un an si jumatate si stiu ce vorbesc. Nu numai ca nu pronunta un cuvant in engleza corect, dar mai au si vocabularul plin de asa ceva. Iti dau un exemplu : ei in loc sa spuna gumei de mestecat, gomma da masticare sau macar gomma in plm. ei spun cung gum (chewing gum pe pronuntia lor).

  Un alt lucru enervant la ei e ca au ramas cu mintea aia din sec. 15 cum, ca Italia e centrul lumii, si se cred mai buni decat orice alta tara: de aici cred eu ca rezulta lipsa lor de engleza, de la aroganta (si la asta ma refer si in televiziune). Fiecare film de la TV e dublat in italiana… chiar si cand o persoana plange, suspina sau urla, URLA SI IDIOTU’ CARE A DUBLAT! De asta, eu nu mai am nevoie de televizor. Si ei, fiind oameni foarte zgomotosi, tipa fara sa isi dea seama. Trist.

  Asa ca dupa mine un ‘Breaking News’ ca titlu de stiri, nu cred ca e asa de grav. :)

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.