Proștilor!

Vă văd pe unii cum criticați unii islamiști pentru că își bat femeile și ziceți că e cruzime și mai știu eu ce, dar sunteți niște proști! Voi n-ați înțeles de fapt că există anumite reguli. Da, reguli! Doar nu vii așa oricând și îți bați soția, ca ultimul barbar.

În primul rând, bărbaților le e permis să le bată numai atunci când refuză să facă sex. Mi se pare ceva normal, adică dacă bărbatul vrea futai, cum să refuze soția? Ce ar trebui el să facă atunci? Prin urmare, îi dă bătaie, evident, ca să-i bage mințile-n cap și să-i scoată figurile. În al doilea rând, idioților, voi credeți că ei bat femeile așa, oricum? Nu, niciodată nu lovesc la față și nu îi fac nimic care să îi deterioreze frumusețea. Chiar dacă folosesc și alte instrumente, că e permis, niciodată nu rănesc femeile grav, întrucât nu au voie să le rupă oasele, dinții, să le lovească în ochi, sau orice altceva care ar întrece măsura. În plus, niciodată, dar niciodată nu au voie să le și înjure în timp ce le bat, asta ar fi de-a dreptul oribil.

Bătăile se aplică disciplinar, ca pedepse, și e o onoare pentru ele să fie bătute. Am discutat și cu Consoarta, ni s-au părut niște chestii de bun simț, și am căzut de comun acord asupra bătăilor astea. De acum înainte, când refuză sexul, o voi onora cu câte-un pumn în burtă sau în coaste, ca să o disciplinez.

Sper că am lămurit toți proștii care ziceau că sunt ăia nu-știu-cum. Acum știți că există reguli pentru a îți bate soția, nu se face așa, oricum, ca animalele, iar bătăile onorează de fapt femeile, care au nevoie de disciplină.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.