Despre cuplurile siropoase

Sunt o fire romantică și dragostea mi se pare un lucru foarte frumos, dar n-am suportat niciodată dulcegăriile alea ieftine de copii mici și aiuriți. Mi se pare dezgustător și atât de penibil când văd oameni comportându-se ca și cum relația lor e o competiție constantă de mâncat căcat, fiecare de la celălalt. Efectiv nu suport să fiu în preajma a astfel de oameni, îmi vine să le scot ochii și să-i scuip în orbite.

E aproape imposibil să nu știi la ce mă refer, că sunt peste tot tâmpiții ăștia, pe Facebook îi recunoști cel mai ușor. Adoră în mod absolut să le arate tuturor cât se iubesc ei cu partenerul, au mai multă nevoie de asta decât de partener și de dragoste în sine, relația lor e 10% faptul de a fi un cuplu și 90% arătându-le tuturor că sunt un cuplu, deși literalmente tuturor li se rupe și chiar nimeni nu vrea să vadă conversațiile lor cretine și siropoase, sau pozele lor în care se sărută, sau activitățile lor banale pentru care dau check-in cu “iubi”, sau mesajele dintre ei care nu își au absolut niciun loc în public și pe care instinctiv orice persoană le-ar transmite în privat, dar ei în mod exprés le pun în văzul tuturor. Pentru ei e esențial să facă lucrurile astea publice, altfel care mai e rostul relației lor? Dacă nu ai observat niciodată chestiile astea la oameni, probabil și tu ești genul ăsta de mâncător de căcat.

Romantismul e un lucru frumos și n-am nimic împotriva afișării afecțiunii pentru o persoană, chiar și public, nu-i nicio chestie, dar mor când văd oameni de genul ăsta, mi se par pur și simplu cretini, niște dobitoci scârboși. Hai că la vârsta adolescenței mai merge, tot îmi întoarce stomacul pe dos, dar adolescenții au o scuză, sunt adolescenți, e de așteptat să fie idioți, dar văd și oameni peste 20 de ani care sunt mai rău ca niște adolescenți tâmpiți și mi se pare incredibil de rușinos; lăsând la o parte opinia publică, mie mi-ar fi rușine de mine însumi să mă prostesc în halul ăla. E și mai rău atunci când văd băieți care se comportă așa sau acceptă genul ăsta de comportament jenant de la proastele cu care sunt.

Nu știu, mi se par groaznici oamenii de genul ăsta, mă dezgustă profund. N-aș putea accepta niciodată astfel de mizerii de la o parteneră.

Alte articole:

6 comentarii

 • mariana panait

  24/07/2013 la 16:51

  E cam aceeasi treaba si cu celalalt caz ,
  ala care ii spunea calatorie sprancenata prietenului sau..pe fb,in conditiile in care statea langa el in gara :))…da-le pace..:))scoate-i din news feed,astfel de elemente nu au niciodata ceva de spus,sau de ascultat..sunt ceea ce sunt :)..indiferent de varsta..maimute bipede :P

  Reply
 • mariana panait

  24/07/2013 la 18:52

  Revin Ovidiu..si retrag primul comentariu…atat am de spus..kill them all,before they lay eggs.E crunta confruntarea cu ignoranta..cu mandria tampita in ei ca da,suntem ceea ce suntem…siroposii sculii,si misogini si etc..toata partea asta care intra in ignoranta,si noi ceilalti ar trebui,nu stiu..din pc lor de vedere sa ne consideram niste norocosi ca suntem stropiti de noroiul lor.
  Cum? Ai indraznit sa ma contesti pe mine cu politete si amabilitate,si eleganta..?Cand ar trebui sa te inchini mie ..ignorantului,pt ca asta e cultivat acum si asta e telul fiecaruia in viata sa fie un ignorant ,needucat,idiot fara capacitatea de a lega doua cuvinte logice..dar mandru nevoie mare,ca asta e telul suprem mediatizat in ziua de azi..
  Vai cat gust amar am…si stiam ca o confruntare cu astfel de oameni nu aduce decat amar…dar nici nu pot sa ma las calcata in picioare si sa accept…asta e,n-am avut timp pt eschiva..
  Asa ca…baga-i tu in cuvintele tale in pizda mamii lor…pt ca pe mine ma tine oarecum varsta sa o fac atat de lejer ca tine in public…eu mai pe politete..i invite them cordially to go have intercourse with themselves

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.