Din nou despre cuplurile siropoase

Mă uitam recent bulversat pe Facebook la un cuplu din-ăla infect care aproape tot ce publică are întotdeauna legătură cu cealaltă persoană ori relația lor. Știți voi, scârboși din-ăia la care 9 din 10 poze sunt cu partenerul și tot timpul îi vezi alintându-se prin toate comentariile și posturile și mărturisindu-și constant dragostea unul pentru celălalt, în condițiile în care au 22+ ani și nici măcar nu sunt împreună de puțin timp, să zici că e pasiunea prea copleșitoare domne’ și nu se pot abține.

Mi-e cunoscută scârba pentru oamenii ăștia, nu-i nimic nou, dar cred că în sfârșit îi înțeleg. Oamenii ăștia pur și simplu nu au pentru ce altceva să trăiască; întregile lor vieți se învârt în jurul celuilalt. Fără partener, viețile lor nu au însemnătate, și nu neapărat partenerul actual, ci oricare, că așa fac cu toți. Pe cont propriu sunt incompleți și nesemnificativi, nu au nimic de oferit decât când sunt legați de altcineva care să-i întregească.

O alternativă ar fi că au anumite lipsuri semnificative care îi fac să se simtă nesiguri pe propria persoană și simt nevoia să arate constant că sunt fericiți, că sunt într-o relație, și că totul e așa frumos și merge așa de bine. Să le dovedească tuturor ce bine o duc și în felul ăsta să se convingă și pe ei înșiși că sunt în regulă și viața lor are sens.

Ori pur și simplu sunt niște nenorociți scârboși, nu știu.

gross-couple

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.