mânia

maniaÎn ultimul an sau doi, am decis să abordez o altă atitudine atunci când scriu pe blog și să fiu în general mai cumpătat și mai puțin vulgar. Nu a fost nevoie să mă forțez să fiu diferit, a venit de la sine; pur și simplu nu îmi mai plăcea să văd anumite lucruri pe blog, mă deranja. Am luat-o ca pe un semn că m-am schimbat și, ca întotdeauna, blogul trebuia să se schimbe și el odată cu mine.

Toate bune și frumoase, dar din când în când tot mai simt nevoia să scriu anumite lucruri într-un anumit fel, fel care acum nu-și mai are locul pe blog și nici nu aș vrea să aibă; astfel că de-a lungul timpului am scris lucruri așa cum le-am simțit, apoi le-am “ajustat” pentru a se integra mai bine pe blog, încercând în același timp nici să șterg în totalitate mărcile lor distinctive, dar nici să compromit noul fel în care se prezenta blogul; asta, ori nu le-am mai publicat deloc și au rămas ciorne.

Nevoia e încă acolo și pentru momentele când vreau să-i dau frâu liber, oricât de rare ar fi ele, am creat ‘mânia’. ‘mânia’ e locul în care îmi voi vărsa… mânia… într-un mod mai sincer decât am fost vreodată confortabil să o fac pe blog. Nu știu cu ce frecvență voi publica acolo, dar sunt convins că ‘mânia’ va umple un gol pe care încerc de ceva timp să îl astup. Cine știe, poate acum că am un “outlet” la dispoziție, voi fi mai înclinat să mă exprim mai des în stilul lui specific.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.