• Home
 • Religie
 • Să ne îndreptăm puțin atenția către Arsenie Boca

Să ne îndreptăm puțin atenția către Arsenie Boca

Nu știu ce se întâmplă, dar în ultima vreme aud tot mai des de Arsenie Boca, acest înțelept admirat de toți. Am citit zilele trecute un articol în Adevărul despre câteva învățături de-ale ăstuia și mă gândeam că a fost un dobitoc cam la același nivel cu Petre Țuțea.

În cadrul familiei există o întreagă gamă a desfrânării, prin așa zisele aberații sexuale, încât se pune accentul numai pe plăcerea erotică, nebunească, care devine o a doua natură a soților, încât ajung sărăciți de putere și robiți de plăcere. Când se întâmplă să vină și o zămislire, nedorită sau prin accident, energia naturală slăbită va da un copil slăbănog sau debil fizic și mintal.

Ați înțeles, băieți? Să nu care cumva să întoarceți femeia cu spatele ori în orice alt fel care nu e aprobat de bunul “Dumnezeu”, că vă iese copilul retardat. Pentru că energii. Mai zicem despre cum din asta reiese că “Dumnezeu” e un nenorocit care îți pedepsește progenitura pentru păcatele tale? Nu mai zicem.

Sfătuiți pe oameni ca să păzească nepătată sarcina, căci orice legatură trupească peste copilul din pântece, e rea, căci se întipăresc în copil toate poftele părinților […]

Eu cred că ăsta credea că bagi puța la copil în ochi, dar îi era rușine s-o spună direct și a luat-o pe ocolite.

Dar și vremea alăptării trebuie ținută curată, că încă e legat de mamă și de purtările ei. Apoi nu poate rodi copil nou, pentru ca nu-și poate împărți sângele în trei părți și toate să meargă bine: o parte cu laptele, alta pentru sine și a treia pentru cel de pe cale.

Nu își poate împărți sângele în trei părți. Ok? În două da, pentru ea și copil, dar nu în trei. Pur și simplu, doi e limita.

Pe măsură ce s-a întărit desfrânarea în mădularele oamenilor, a scăzut și puterea lor de apărare împotriva bolilor de tot felul, iar căzând în acestea foarte greu se tămăduiesc, deși mijloacele de vindecare sunt din ce în ce mai bune. Orice fel de desfrânare e o putrezire înceată, ca gunoiul care arde și scurtează zilele omului.

Cum să-i sperii pe Vasile și Maria? Le zici că se îmbolnăvesc mai ușor dacă se babardesc.

Iubirea desfrânării îi face pe oameni groși la minte și la obraz, și nu înțeleg cinstea. De aceea, mugurii căsătoriei lor, copiii, îi dau pe părinți cu capul de toți pereții și prin purtările lor rele le azvârle cu copite în obraz, iar la rândul lor îndoit vor lua și ei de la copiii lor.

Din nou, să nu care cumva să o întorci pe aia cu spatele, că dup-aia iese un mic diavol din ea și o să-ți dea cu copitele în obraz.

Altă durere pe care o aveți voi, mamelor, taților, sunt copiii lepădați. Ascultați toți cu luare aminte: sângele lor cere răzbunare.

Ce rahat înseamnă asta?! Concret, ce înseamnă asta?

Binecuvântată este numai rodirea de copii. Iar tot ce-i în afară de rostul acesta, în privința trupească, este desfrânare și păcat, și să nu se mai facă.

Pentru că “Dumnezeu”, bulangiu cum e, a făcut sexul așa de grozav fără să vrea să te bucuri de el. Cât timp vrei copil, e în regulă; în rest, stai și fierbi. Nu știm de ce e păcat, doar e, la fel și cu masturbarea. Dacă ai ghinion și ai lăsat-o gestantă din prima, urmând să nu mai vrei copii, gata, la revedere, s-a dus partida ta de sex pe viață. Mulțumim, “Dumnezeu”!

Abstinența sexuală dă vigoare, dar din când în când, rar, trebuie soții să se împreuneze, în afară de posturi. Femeia (luata din bărbat) are nevoie de completare endocrină, prin contact, de la bărbat.

Ia stai Arsenie un pic. Păi ori “tot ce-i în afară de rostul acesta [rodirea de copii], în privința trupească, este desfrânare și păcat”, ori nu? Și cât de rar, dacă este permis? Mie o dată la două zile mi se pare rar.

Examenele se iau mai ușor în stare de castitate ori de înfrânare, de abstinență, pentru ca se convertesc mai ușor energiile în inteligență. Energia genezică (energia hormonală a sâmânței de om) alimentează creierul și mai ales centrul memoriei și-ți poți lua examenele fără frică. Cei ce însă își tâlhăresc această energie să nu se aștepte la bune, ci la rele. Se știe că marii savanți își convertesc endocrin energia lor aproape total și nu au avut nevoie de femeie.

HAHAHA, vai de capul meu, bă, ăsta ori își ieșise din minți la cât de fumat era, ori își bătea joc de voi.

Ăsta era Arsenie Boca. Cum zice unul în comentariile articolului, citești și îți faci cruce cu degetele de la picioare.

Ce îmi spune mie Arsenie Boca prin toate chestiile astea e că avea urgent nevoie de niște păsărică, ori o labă zdravănă. În lipsa acestora, s-a văzut cu influență și dorea să le răpească și altora aceste plăceri. Bulangiu. Lasă, bine că a murit. Acum să sperăm că o să fie uitat cât mai repede.

Alte articole:

3 comentarii

  • Ovidiu Avrămuș

   01/06/2015 la 23:39

   *sigh*

   Eşti a treia persoană care îmi spune asta. Am îngroşat partea la care mă refeream, dar aparent sunt eu nebun şi chiar nu se vede destul de bine acolo. Am şi subliniat acum, mă refeream la partea cu “sângele lor cere răzbunare”, mi-am dat seama că se referea la cei avortaţi.

   Reply
 • vicus

  27/04/2016 la 16:30

  Sa nu uitam ca pentru a face copii se cade impreunarea numai marti si joi, celelalte zile fiind oprite. PLM, legionaru asta le-a interzis oamenilor decenti sa faca sex chiar si in weekend! Cel mai enervant sfant care va fi.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.