(Craiova) De ce vă duceți în One?

Se întreba Lucian recent ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc un incendiu la One. Nu despre asta e vorba, că e clar ce s-ar întâmpla.

Eu am o altă curiozitate: de ce se duce lumea acolo? Serios, ce fac oamenii în locul ăla? La masă nu poți sta fiindcă nu știu dacă există masă în locul ăla, iar de dansat… e cineva care dansează vreodată în One? M-am uitat pe pagina de Facebook a localului și sunt pe-acolo poze cu oameni ținând mâinile pe sus, dar îmi imaginez că le țineau pe sus doar pentru că nu mai aveau loc să le țină pe lângă corp, nu fiindcă dansau. Pe bune, de ce se duc oameni în One și ce fac când ajung acolo? Am fost o singură dată în One și nu înțelegeam de ce toată lumea stă pe culoar și nu înăuntru. Apoi am ajuns la capătul culoarului, am văzut că nu mai e un “înăuntru”, și am plecat.

Și încă ceva, de ce se numește “pub”?

Alte articole:

4 comentarii

 • mata

  05/11/2015 la 19:40

  toata lumea se duce in one ca sa se intreba mata cu cea a gresit de a facut un timpit ca tinemai ducetiva dracu acum toti vreti sa va faceti reputatie pe saptele unui club de succes de kripton de ce nu va luati ca stim bine al cui este si voi niste putardei nu aveti curaji niste “cacari” de 2 lei si tu si ala pjebeanu preajba lucian hai mai taceti dracu ca sa saturat lumea de asa ziaristi de 2 lei ca voi platiti sa fac reclama negativa .

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   06/11/2015 la 09:39

   Nene, ai nişte probleme, bag de seamă. În primul rând că nu sunt jurnalist, ăsta de aici ce vezi tu pe ecranu’ lu’ matale este un blog de opinie personală. N-am primit niciodată bani pentru ce am scris aici şi nu îmi construiesc reputaţie pe spatele nimănui, mai ales pe spatele unui local aleatoriu (nici nu ştiu cum aş face asta…).

   Ca idee, totuşi, dacă ar fi vreo conspiraţie cum insinuezi tu, ai putea totuşi să contrazici ce am scris în articol? Că dacă nu, nu prea contează dacă e conspiraţie sau nu când ce spun e adevărul.

   Cât despre Krypton, sunt convins că aş avea destule de spus dacă aş fi fost vreodată acolo. N-am fost fiindcă nu ies cam niciodată prin cluburi şi oricum îmi imaginez că e un local de rahat, am văzut ce fel de oameni se duc pe acolo. Şi nu ştiu al cui e, nu că ar conta. Nici One nu ştiu al cui e. Nu ştiu al cui e niciun local din Craiova, ca fapt divers.

   Te-am lămurit?

   Reply
  • Omnia

   06/11/2015 la 10:06

   Apreciez curaji(ul) [sic] dumneavoastra de a face un efort in incercarea de a va exprima pentru a-i pune la punct pe acesti doi putardei [sic] Avramus si Pjebeanu sau Preajba cum l-o chema (similitudinea cu numele localitatii este intamplatoare, nu?!), care putardei de 2 (doi) lei sunt platiti sa faca reclama negativa, da’ cu toate astea n-au curaj sa se ia si de Kripton [sic].

   Lasand gluma la o parte, fiecare e liber sa faca ce vrea si mai ales sa se exprime cum vrea (vad ca si cum poate): unii dau cu pumnu’ (sau cu injuriile, in cazul de fata), in timp ce altii “dau” cu cuvantul. Totusi, asa cum dumneavoastra aveti tot dreptul din lume sa va alegeti placerile, hobby-urile si sa va expuneti parerile, nu vad de ce este nevoie sa ii puneti pe ceilalti la punct atunci cand au o optica diferita si mai ales nu adopta o conduita pe care dumneavoastra o vedeti ca fiind universala. La o adica, nici ei nu va alearga pe dumneavoastra cu vreun Descartes.

   Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.