ÎnJocuri

Keep Talking and Nobody Explodes

ktane-logo

Astăzi vin cu o recomandare pentru un joc multiplayer foarte frustrant distractiv: ‘Keep Talking and Nobody Explodes’. Este multiplayer, dar nu necesită conexiune la internet și nici nu e split-screen.

Treaba stă așa: se poate juca cu mai multe persoane, dar trebuie minim două; cineva care să stea la PC cu o bombă în față, și cineva care trebuie să consulte manualul de dezamorsare a bombei și să ghideze vocal (nu are voie să vadă bomba) persoana de la PC. Bomba are diverse module care trebuie dezamorsate și cel care are bomba în față trebuie întâi să îi descrie celui cu manualul modulele, pentru ca cel cu manualul să le poată identifica și apoi să încerce să îi explice celui cu bomba cum să procedeze, cerându-i diverse detalii despre module și bomba în sine.

Ca un plus, dacă crezi că relația ta duce lipsa vocilor ridicate și insultelor, încercați să dezamorsați o bombă împreună, rezultatul nu te va dezamăgi.

Pagina jocului e aici, iar manualul e aici (poate fi vizionat ca pagină web sau descărcat ca document și imprimat). Succes!

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.