Cum a fost la MWC 2016

Rapid, despre cum a fost la Mobile World Congress 2016.

Într-un cuvânt, paradis. Într-altul, infern.

Ca pasionat de tehnologie, a fost un loc absolut grozav și n-aș fi visat că voi ajunge vreodată acolo, mai ales cu o firmă expozantă. Și aici vine partea cu infernul: vreo 9-10 ore pe zi petrecute în pantofi pe acolo, cu plimbări din când în când prin hale, pentru întâlniri sau pur și simplu, pentru mine. Nu mai zic de mersul cu metroul. Pot spune fără îndoială că niciodată nu m-au durut tălpile atât de rău încât să simt că pur și simplu nu mai rezist să stau o secundă în picioare. E a treia zi de când m-am întors și încă am degetele mari de la picioare amorțite. În ultimele două zile acolo am fost mai inspirat și mi-am luat adidașii în rucsac. Ultima zi a fost cea mai lejeră; a durat până la 4 în loc de 7 și am purtat adidașii și la venire și la plecare, plus în ultimele ore când m-am plimbat pe acolo în scopuri personale.

Am avut ghinion fiindcă anul acesta muncitorii de la firma de transport în comun au decis să facă grevă când au venit la Barcelona 90.000 de oameni la cel mai important eveniment tehnologic al anului. Distracție, vă imaginați. Măcar am mai văzut orașul din autobuz și din taxi.

A fost prima oară când am mers la Barcelona și mi s-a părut un oraș foarte frumos. Singura atracție importantă vizitată a fost Sagrada Familia, în rest pur și simplu m-am plimbat prin oraș și am făcut un milion de poze. Câteva sunt pe Facebook, câteva pe Instagram.

Nu am timp să scriu mai mult, dar las câteva poze și filme.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.