Cum tratăm clienții în România

Câteva pățanii recente:

PC Garage

Cumpărat tabletă cu 800 de lei, redusă de la 1200 de lei. Avut ceva probleme, trimisă înapoi. Mi-au oferit opțiunea returnării banilor sub forma unui voucher cu care să pot lua altă tabletă la 800 de lei. Găsește acum tabletă la 800 de lei care să se apropie ca specificații de una la 1200 de lei. Vise. Am cerut banii înapoi și la revedere tabletă. Le-am spus că sunt nemulțumit de serviciile lor și că ar fi normal să fiu compensat, dar nu au mai răspuns. Nici faptul că sunt client “Silver” și am comenzi la ei de peste 10.000 de lei nu i-a interesat.

Orange

După o comandă online eșuată, fiindcă cineva de acolo nu își făcuse treaba bine și lipseau niște opțiuni la cumpărarea unui telefon, i-am sunat. O doamnă drăguță a făcut comanda în locul meu, rămânând doar să intru pe site și să introduc informațiile cardului la achiziție. Toate bune și frumoase, până când o lună mai târziu am aflat că luasem telefonul la suma întreagă, în loc să îl iau în rate, deși doamnei de la telefon îi explicasem foarte clar că vreau în rate, ăsta fiind și motivul pentru care sunasem la ei, pentru că pe site, deși scria că poate fi luat în 6 rate, nu aveam opțiunea respectivă niciunde la realizarea comenzii.

Sunat la ei, trimis mail, depus sesizare. A durat cam 45 de zile până să fiu sunat, când deja făcusem plata întreagă și nu aveau cu ce să mă mai ajute. Au fost drăguți și mi-au oferit posibilitatea de a returna telefonul și a fi rambursat, urmând să fac altă comandă, de data asta în rate. Pentru că după tot deranjul ăsta, de asta mai aveam nevoie. Oameni deștepți. Le-am zis că în niciun caz nu voi face asta și vreau să fiu compensat altcumva. Mi-au oferit 3 luni de abonament gratuit. Era dimineață și mă îndreptam către MWC, nu puteam sta la povești cu ei, așa că am acceptat, reticent.

Client cu abonament de 10 ani, al cincilea telefon cumpărat de la ei.

Colours Cinema Craiova

De la 1 februarie am intrat zilnic pe site-ul cinematografului ca să fiu printre primii care rezervă bilete la ‘Deadpool’ și să prind locuri bune. Când în sfârșit au dat drumul la rezervări, totul era deja luat. Cum? E totul explicat în screenshot-ul de mai jos:

colours

România. Pulea s-ar mai duce la ei la filme dacă nu am locui în satul ăsta numit Craiova și ar avea un pic de concurență. Aș plăti mai mult pentru bilete dacă aș avea servicii ca lumea în altă parte, decât să le mai bag tembelilor ăstora bani în buzunar. Iar Patria nu e cinematoraf, e o văgăună.

Și acum pentru ceva diferit:

Amazon

Comandat câteva chestiuțe de pe Amazon și nu au ajuns. Intrat pe site, click pe un buton, sunat imediat de ei. Am fost rugat frumos să mai aștept o zi (ultima zi în care ar fi trebuit să ajungă). Tot nu a ajuns, așa că am apelat din nou. Mi-au dat banii înapoi fără nicio discuție și mi-au oferit transport gratuit la următoarea comandă. Făcut comanda din nou, adăugat un power bank, că tot era transportul gratuit, și asta a fost. Customer service.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.