ÎnBlog

Caut casă nouă

De vreo 8 ani de zile mă găzduiește gratuit un amic mai mult decat grațios pe serverul lui din America, dar aș vrea acum să mă mut pe un server european/românesc. S-au strâns câteva mii de beri cu care îi sunt dator și mi-e frică să mai dau ochii vreodată cu el. Ca urmare, aș vrea niște recomandări.

Vreau să găsesc niște oameni serioși, profesioniști, unde să îmi știu copilul în siguranță și să stau fără griji. Vreau securitate și viteză. Același amic mi-a recomandat THCServers. Par băieți buni, sunt din Craiova, iar la $3.95 pe lună pentru 5 domenii și spațiu nelimitat, mi-au captat atenția.

Alții către care aș fi mai înclinat sunt cei de la Simplenet, care sunt puțin mai scumpi, nu oferă la fel de mult la același preț, dar uitându-mă pe site-ul lor, m-au cam câștigat. În plus, le pot testa serviciile gratuit timp de 10 zile, pentru că n-aș vrea să plătesc legat la ochi “chiria” pe un an (am și 2 luni gratuite când plătesc pe un an).

Între astea oscilez momentan, dar aș vrea să aud și părerile altora. Nu aș vrea să ies din țară, mi se pare mai benefic să am de-a face cu o firmă românească. Orice sfat lăsat la comentarii este foarte apreciat.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.