Ajutați-mă să înțeleg

Revenim asupra unei întrebări pe care am mai pus-o de o mie de ori de-a lungul anilor și tot nu am primit un răspuns: de ce dați check in pe Facebook?

Mi-am rezervat până acum judecata în ideea că pur și simplu nu înțeleg eu ce se întâmplă. În unele cazuri te gândești că e omul în cine știe ce loc de bășini și vrea să vadă toți fraierii ce prepuț e el, dar apoi vezi oameni care se duc la KFC și dau check in și rămâi prost. Eventual pun și poză cu mâncarea, ca și cum nu orice sărman se poate duce la KFC să mănânce aceleași rahaturi. Ieri l-am văzut pe unul “walking with X at Auchan” și nu prea mi-am mai rezervat judecata. Adică ești în compania unei persoane, scoți telefonul din buzunar, intri pe Facebook, și îi anunți pe toți că ești în Auchan cu acea persoană.


Sau oriunde altundeva, nu contează. Dacă ești în nu știu ce loc select și vrei să arăți ce barosan ești, înțeleg perfect ce fel de om ești și de unde vii, n-am treabă cu tine, te cunosc. Sau dacă ești la aeroport și vrei să arăți la plebe că te plimbi cu avionul. Nu mai e nimeni ca tine.

Dar voi, voi ceilalți care dați check in la KFC, Auchan, Catena, și așa mai departe, voi de ce o faceți? Sincer, chiar sunt curios și mi-ar plăcea un răspuns real. De câte ori am întrebat până acum am luat tăcerea ca un semn că puși față în față cu logistica actului în sine, realizați că nu are niciun sens. Poate mă înșel. Luminați-mă, vă rog.

P.S. Puteți comenta în anonimat, în caz că ne cunoaștem și vreți să mă terfeliți verbal fără consecințe sociale.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.