Viitorii politicieni Craioveni

Înainte de toate, date fiind reacțiile oamenilor când am scris ultima oară despre el, anunț din start că apare și Nicolae Drîmboi mai jos. Asta pentru cei care i-au rămas admiratori după ce a apărut ultima oară pe aici și vor să-l mai vadă. Ultima oară am primit comentarii despre el la articol, mesaje private, chiar și la serviciu a venit la mine cineva care îl cunoștea, toți îl cunoșteau și mi-au spus că e un cârnat.

Am un amic care a canditat la Consiliul Local Craiova, iar vineri seară a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj pentru prietenii lui și pentru cei care îl urmăresc. Câteva minute mai târziu, am văzut exact același mesaj la un alt candidat. Și s-au cam agitat spiritele.


lucian

Că tot s-a discutat despre asta, fac trimitere la un alt articol: » “Hater”

Ironia în ce s-a întâmplat e că amicul îndemna oamenii să aibă încredere în colegii lui și în final decât i-au scăzut lui șansele să ajungă consilier din cauza lor. A lui Mirea ăla, cel puțin, Drîmboi nu știu exact ce caută pe-acolo, dar din moment ce e unul dintre administratorii paginii lui Pavel Badea, cu atât mai de rahat par restul oamenilor lui Badea.

Ca bonus, Drîmboi și-a făcut un blog între timp (pe blogspot, evident), unde își documentează lupta cu semnele de punctuație și regulile de tehnoredactare.

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.