• Home
  • Diverse
  • Cum să combatem definitiv valul constant de știri false din Rusia

Cum să combatem definitiv valul constant de știri false din Rusia

În general sunt bine documentate jocurile rușilor când vine vorba de împrăștierea știrilor false în vest, nu e tocmai noutate ce zic oamenii ăștia de la Digi în articolul ăsta. Îl citeam și mă gândeam cât de mult sună însăși treaba asta a conspirație, ori știre falsă; și mi-a venit o idee pentru a combate super ușor treburile astea cu 5G, cu Bill Gates, și ce mai vreți voi.

În loc să scriem articole în presă despre pandemia de știri false de la ruși, în loc să dăm declarații oficiale despre manipulările lor, facem un simplu site nou: rusiaimpotrivaromanidesteptisifrumosi.blogspot.com. Scriem acolo tot ce știm despre activitatea rușilor într-o formă cât mai conspiraționistă, avem grijă să nu se poată găsi nicio informație despre autorul articolului, scriem câteva dintre propozițiile mai importante în întregime cu litere mari, adăugăm mai multe semne de exclamare decât e necesar, includem și câteva chestii naționaliste pentru patriotarzi, și asta e tot. Nu trebuie să publicăm link-ul nicăieri, nu trebuie să facem nimic. Românul care nu se lasă prostit de nimeni îl va găsi în scurt timp și se va răspândi articolul ca un incendiu natural.

Și gata; în loc să-i spui românului că e prostit și să-l faci să se simtă ca un idiot, îi spui că e prostit, dar stai un pic, că nu e el chiar așa prost încât să le pice în plasă dușmanilor, ia uite ce informații secrete îi dai, să știe mai bine el despre cum sunt plebeii manipulați și să le țină altora predici despre ce übermensch e el.

Am rezolvat problema. Vorba aia, fight fire with fire. Ori idiocy with idiocy, nu știu.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.