Am găsit fata perfectă

Am găsit o tânără domniță online care se crăcește și mimează orgasme în fața camerei de fiecare dată când aude sunetul unei plăți de la cei care o urmăresc. Simpatică fata. Am fugit, am luat niște șervețele, și am început să-mi fac treaba în timp ce o urmăream cum se freacă între picioare și chițăie dându-și ochii peste cap.

După ce mi-am dat sufletul în șervețel privind-o cum încerca să-și lingă sfârcurile pe tejgheaua din bucătărie, parcă nu eram încă satisfăcut. Parcă voiam mai mult, nu eram sătul de ea. Și m-a trecut o poftă intensă; știți ce îmi doream eu în momentul ăla din toată inima? Aveam o poftă nebunească să o aud, pe fata asta care doar ce făcuse o baltă pe scaunul bucătăriei, vorbind despre economie și politică. Hai că știți la ce mă refer, e vorba despre dorința aia arzătoare pe care o ai după ce ai comis păcatul malahiei urmărind o fată care își bagă degetul în fund în fața camerei, dorința aia de a afla ce opinii are fata asta despre felul în care e condusă țara, despre diverși politicieni, despre corupție, și așa mai departe.

Iată, spre norocul meu, că fata asta la face pe toate, domne’, e un pachet întreg. Am comis un genocid în șervețel și m-am și pus la curent cu starea nației, totul cu ajutorul unei singure fete.

Slavă domnului pentru Oana Lovin!

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.