Sfat

Daca ai de gand sa-ti faci blog, sau ai deja unul si nu e prea tarziu, NU ii spune nimanui de el. Poate ti se pare ciudat, dar poate intr-o zi iti vei da seama ca ai facut ce trebuia. Nu conteaza ca-ti sunt prieteni, parinti sau mai stiu eu ce. Fa-ti blog dar tine-ti gura. Iti vei da seama mai tarziu de cate lucruri nu ai fi putut sa scrii pentru simplul fapt ca majoritatea persoanelor care te cunosc ti-ar fi citit blogul si ar fi stiut ca tu esti autorul.

Asa e in cazul meu si imi pare foarte rau. Imi pare rau de lucrurile pe care nu le pot scrie, lucrurile personale, nu altceva. Imi pare rau ca nu m-am abtinut, dar de, nu stiam pe-atunci ce decizie proasta am luat. Putin cate putin scopul cu care mi-am facut blogul a devenit din ce in ce mai intangibil. Am ajuns sa imi fac alt blog unde sa scriu lucrurile astea, blog de care nu stie nimeni si nici nu va sti cineva vreodata.

E inevitabil sa nu afle cineva, cumva, odata, dar incearca pe cat posibil sa ascunzi faptul ca ai blog. Cu cat mai mult lume stie ca ai blog, cu atat mai putine lucruri poti sa scrii. Ma refer strict la persoanele care te cunosc personal.

P.S. Asta e valabil pentru bloggerii adevarati, nu pseudo-bloggerii care posteaza numai filmulete, muzica, tutoriale, stiri, bancuri si o gramada de alte lucruri care n-au nicio legatura cu ei, sau daca posteaza, posteaza aiureli din joi in pasti.

Alte articole:

19 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Diverse