Primavara

Se vede ca vine primavara. Se vede ca vine primavara cand ma trezesc dimineata la 6:40 si camera e luminata. Ce dor mi-a fost de diminetile astea. Parca ma trezesc mai odihnit, mai pregatit de scoala.

Dimineata cand plec la scoala imi place sa ma duc singur, desi de obicei mai merg cu niste colegi. Imi place sa merg singur, cu castile in urechi si cu muzica la maxim, asa, ca sa ma trezesc de-a binelea. De la un timp incoace ascult muzica oricand am ocazia, fie ca am 20 de minute de mers cu autobuzul, fie ca am 5 de mers pe jos, fie ca sunt la scoala si din diverse motive nu facem vreo ora. Macar sa aud ceva, ceva ce-mi place. Dau drumu la muzica si incep sa visez cu ochii deschisi. E relaxant si am ocazia sa ma gandesc la tot felul de lucruri la care in mod obisnuit nu ma gandesc. Poate unii dintre voi stiu despre ce vorbesc.

In fine, vorbeam despre primavara.

Asa e, vine primavara. Imi place sa nu ma mai trezesc odata cu soarele. Imi place sa merg pe strada si sa-mi bata soarele in ochi. Imi place sa port tricou din nou.

Mai e putin, mai sunt mai putin de 3 luni. 8
Vara asta va fi diferita.

Alte articole:

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.