ÎnJocuri

Max Payne 3 apare in 2009

mp3_logo

Dumnezeu si-a coborat mana inexistenta din cer si a lasat o veste extraordinara: in noiembrie sau decembrie anul acesta, apare Max Payne 3.

Al dracu’ el de joc, ca de cand l-am vazut pe GameSpot acum 4 ani il tot astept cu sufletul la gura, imi vine sa musc din tastatura.

Apare pe PC, Xbox 360 si PS3. Poate ma fac al dracu’ si il cumpar si pe asta. Am vazut cat de benefica poate fi posesia unui joc original. In cazul asta, trebuie sa ma apuc de strans bani. Presupunand ca pretul o sa fie cam acelasi ca si la GTA IV, jocul e pe jumatate platit.

Partea rea (sau buna) e ca Remedy Entertainment nu va mai lucra la joc, locul fiindu-i luat de Rockstar Vancouver. Zic rea sau buna pentru ca asta ar putea insemna esecul mizerabil al jocului, sau succesul uimitor al jocului.

Il astept cu nerabdare. Si cu banii in mana.

Alte articole:

4 comentarii

  • Tymy

    25/03/2009 la 13:42

    Wow foarte faina seria de pana acum…mi-a placut si Max Payne 1 si 2 sper ca si 3-ul va fi la fel de bun ca celelalte sau chiar mai bun.Filmul insa a fost putin cam slab dar nu pot sa spun ca nu mi-a placut.
    Mersi Ovi pentru soundtrak-uri ….primele doua sunt foarte faine….tin minte ca jucam si dadeam boxele mai tare ca sa aud melodia dar cand imi apareau inamici in fata si trebuia sa-i impusc….parca imi impusca cineva in creier asa tare se auzea:))

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.