Nu inteleg

dragoste

Inteleg sa vrei sa faci un ban cinstit facand ceva la care te pricepi, dar in cazul asta nu inteleg. Nu inteleg cum ar putea da cineva bani pe asa ceva. Nu inteleg cum ar putea cineva sa cumpere o scrisoare de dragoste. Chiar daca nu esti bun la asa ceva, nu inteleg cum ai putea sa ii dai bani cuiva sa ii spuna EI ceea ce simti tu pentru EA, cand el nu are nici cea mai vaga idee. Cum crezi ca s-ar simti EA daca ar stii ca alea nu sunt decat niste cuvinte insirate pe o foaie, scrise de altcineva, nu de inima ta. Ce crezi ca ar aprecia mai mult, ceea ce ii spui tu ca simti pentru EA sau ceea ce crede un strain ca simti pentru EA? Numai tu stii ce simti si numai tu ii poti spune. Sau poti sa taci si sa o pierzi. Te pricepi la asta.

I-am lasat datele de contact la vedere, poate vrea careva sa ignore tot ce-am zis.

UPDATE: Chiar daca la profil scrie ca are 19 ani, se pare ca are doar 14.

Alte articole:

6 comentarii

 • :)HAHA

  26/06/2009 la 09:22

  daca e smecher si il tine…il duce capu pe scurt uni nu inteleg pei ce sa le faci…daca nu va duce capu omu isi ofera serviciile care-i problema??? DE…uni sunt batuti in cap si nu inteleg k bani se fac DIN ORICE nu doar din lucruri cum ar fi intelese dar OVI e doar un copil ce sa-i ceri ce stie el ce e viata?? nu doar abureala in fata monitorului…tipic PUSTAN:))

  Reply
  • ovisebdan

   26/06/2009 la 14:46

   Tipic rroman.

   GG, de oameni ca tine are nevoie tara, oameni carora li se par smecheri si destepti cei care fac ce face individul din post, oameni carora li se pare in regula sa faci bani “DIN ORICE”.

   Reply
 • NCR

  10/07/2009 la 18:42

  Frate dar tampit mai e omu’.Cica vrea sa compuna povesti,chestii si el nu stie cum sa scrie. [ANALFABET] Bine k mai observa unii ca tine .Bravo man :D:)

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.