3 aspecte ale vietii mele

Plinky.com imi spune sa impartasesc 3 lucruri bune din viata mea. De ce nu?

Sunt tanar
Pentru inceput, sunt tanar si, oarecum, inca sunt copil. Am 18 ani dar sunt inca un copil, pe ultima suta de metri. Sunt inca la liceu, desi mai am doar un an si imi pare foarte rau ca se termina, inca ma mai intretin parintii, inca mai sunt adolescent si inca mai traiesc. Mai am multe de invatat si sunt foarte curios ce imi rezerva viitorul.

Am prieteni
Am multi prieteni. Multe persoane la care pot apela cand am nevoie, care se ofera sa ma ajute la nevoie, care ma incurajeaza cand sunt demoralizat si care ma sustin. Sunt cateva persoane pe care le numesc prieteni adevarati si mai sunt altele care se aproprie de a fi numite asa. In principiu, indiferent de subiect, am intotdeauna pe cineva cu care pot vorbi. Am multe persoane care imi impartasesc pasiunile (cel putin unele din ele) si care au multe lucruri in comun cu mine si ma inteleg, persoane care ma cunosc de mult si ma stiu asa cum eram si cum sunt.

Sunt fericit
Cu mare grija spun asta si fac un pas destul de mare si riscant, insa cred, e posibil, poate ca… acum sunt fericit. Cu greu spun asta, fiindca n-as vrea sa ma pripesc, dar in principiu, cred ca sunt fericit. Sau poate “fericit” e un cuvant cu un sens prea puternic. Sau poate sunt, dar mi-e mie frica sa recunosc asta, atat fata de mine cat si fata de altii. Avand in vedere cat timp a trecut, lucrurile pe care mi le-am dovedit recent, persoanele noi din viata mea, poate as putea spune asta. Nu stiu, hai sa o lasam asa. E o incertitudine, dar voiam sa spun ca in momentul de fata ma simt destul de bine in general.

“Mama: Stii de ce te-ai mai ingrasat?
Eu: De ce?
Mama: Ai mai inceput si tu sa razi.”

Powered by Plinky

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.