Romania

Romania e ca o masina a timpului; odata ce ii treci granita, stii ca te-ai intors cu 50 de ani in timp. Simt uneori un dezgust crunt pentru societatea in care traim si oamenii ce ne populeaza tara. Vorbesc la modul general, dar sunt si unii care nu au ce cauta in tara asta, insa au avut ghinionul de a se naste aici. Pentru ca suntem prosti, suntem corupti si nici nu facem nimic in privinta asta, pentru ca de multe ori alegem sa ne tinem gurile inchise de frica consecintelor, chiar daca stim ca avem dreptate si ce avem de spus merita auzit. Pentru ca mentalitatea romanului obisnuit e si ea captiva in timp si nu da semne ca s-ar schimba prea curand. Pentru ca suntem niste nenorociti lipsiti de integritate.

Nu mai elaborez pe tema asta, mai rau mi se apleaca atunci cand ma gandesc.

Scopul meu in viata e sa plec din tara asta si in cel mai fericit caz, voi reusi sa iau cu mine si lucrurile/persoanele care ma fac fericit. Sa evadam intr-o viata mai buna.

Alte articole:

5 comentarii

 • cob13

  19/07/2010 la 21:39

  Este adevarat ca nu poti evolua in tara asta, ca nu te poti realiza, decap cu sprijinul altor persoane care sunt mai sus si prin coruptie, prin spaga..este foarte greu. Eu un vreau sa-mi termin facultatea si la fel sa ma car. Era parca si o duma mai funny gen daca vine al 3-lea razboi mondial ce faci? Vi in romania si mai traiesti pe putin 100 de ani… :| E jale cu j`mare.
  Sincer nu sunt patriot si imi pare rau de romania ca arata frumos si totusi inainte arta mult mai frumos si acum e din ce in ce mai rau.. pacat de meleagurile romaniei atat!

  Salut !

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.