Primele zile de facultate

Initial trebuia sa fie “Prima zi de facultate”, dar ieri am fost mult prea obosit ca sa mai scriu ceva pe blog. Ca si in anii precedenti, in noaptea dinainte sa inceapa scoala, nu am dormit, intentionat; asa fac eu tranzitia de la vacanta la stres, facand o noapte alba. Dupa 30 de ore de cand nu mai dormisem, eram praf. Anul trecut am rezistat 36 de ore.

Am ajuns la facultate (pentru cine nu stie deja, am intrat la facultatea de automatica, calculatoare si electronica, la calculatoare in limba romana) pe la 8:30, m-am intalnit cu Consoarta si cu oamenii mei (o gramada de Odoblegi pe acolo), am stat pe-afara cam o ora, apoi am zis sa mergem sa vedem si noi asa-zisa festivitate, pe care de fapt nu am vazut-0 fiindca era aula plina si nu aveam unde sa ne mai bagam, asa ca am ramas pe coridor. – Se fumeaza aici peste tot si oriunde, ma mir ca nu s-a gasit vreunul care sa-si aprinda tigara in sala. –

Incompetentii aia de la facultate au facut niste greseli pe la orare si m-am plimbat cu un coleg dintr-o parte in alta ca sa aflam ce orare avem. Au corectat orarele de la avizier chiar in timp ce eram la secretariat sa cerem explicatii.

Am plecat de la facultate pe la 11, am mai colindat cu Odoblegii, apoi la 14 a trebuit sa ma intorc la un seminar la care am stat pana la 16. Astazi statui la 3 cursuri, in total 6 ore, iar maine am un laborator si 3 seminarii, in total 8 ore nenorocite. 8 ore consecutive…

Imi plac libertatile pe care le avem. Imi place ca putem sa venim si sa plecam cand vrem de la cursuri, insa e mai nasol cu seminariile si cu laboratoarele. Deocamdata vorbesc doar despre ce am vazut pana acum, abia am facut doua zile si sunt inca strain de tot ce inseamna facultate.

Pana acum e totul in regula, pare interesant. Sa vedem si in continuare.

P.S. Engleza fac cu Roxana Zamfira, BLPC cu Augustin Ionescu, CCI cu Marin Lungu, algebra liniara cu Florin Munteanu, fizica cu M. Puchin, analiza cu Maria Predoi, BLPC (laborator) si PC (laborator) cu C. Sbora, analiza (seminar) cu G. Popescu, PC cu Gheorghe Marian si CCI (laborator) cu D. Tusaliu. Ma gandeam ca poate a mai terminat cineva si stie sa-mi mai spuna cate ceva despre profesori.

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.