Fata pe care o iubesc din toata inima – EP.21

Acum mai bine de 3 ani de zile am descoperit intamplator operele unui artist englez numit Andre Jordan si cand am intrat pe site-ul lui am descoperit o serie de povesti scurte intitulate The girl I love with all my heart’, care mi-au atras atentia.

Am inceput sa ii traduc cele 7 episoade si le-am publicat periodic la mine pe blog. Dupa ce tipul s-a oprit din scris, eu am decis sa continui seria creata de el, ajungand sa imi dezvolt propriul meu stil, diferit de al lui, dar in acelasi timp pastrand anumite elemente folosite de el.

Unele episoade au fost fictiune pura, altele au fost fictiune inspirata din realitate si ce se intampla intre mine si fata de care eram indragostit atunci, iar unul singur a fost in totalitate inspirat din realitate.

Ultimul episod l-am scris acum aproape un an de zile si de atunci am mai incercat de cateva ori sa mai scriu altele, dar nu am mai reusit. Acum m-am gandit ca ar fi cazul sa inchei seria ‘Fata pe care o iubesc din toata inima’ asa cum se cuvine, inspirandu-ma putin din realitate, asa cum am mai facut cu unele episoade.

Trei ani si 21 de episoade mai tarziu, dintre care 14 scrise de mine, ‘Fata pe care o iubesc din toata inima’ se sfarseste. Eu zic definitiv, dar daca intamplator ma loveste vreo idee care imi surade, poate voi mai publica, dar nu va faceti sperante.

P.S. Daca nu ati mai citit niciun episod pana acum, ar fi bine sa le cititi inaintea acestuia, ca acesta sa aiba sens.

Fata pe care o iubesc din toata inima – EP.21

Sunt in centrul orasului, la un magazin cu cadouri, caut un cadou de Craciun pentru ea. Au trecut 3 ani de zile, acum locuiesc in alt oras si duc o alta viata.

Dupa ce pun ochii pe un cadou excelent, decid sa ma intorc mai tarziu sa il si cumpar. ‘O sa-i placa la nebunie’, imi spun in gand.

Nu ies bine din magazin si cineva imi pune mana pe umar si ma intoarce brusc. Zaresc o figura familiara si dureaza cateva clipe pana sa imi dau seama cine e. E ea, e chiar ea! E fata pe care o iubeam din toata inima. Ma priveste cu un zambet larg pana la urechi si cu ochii stralucind de fericire. Pare obosita. Incepem sa vorbim si o intreb de prietenul ei. ‘Nu mai suntem impreuna de mult, nu ne potriveam deloc…’

O privesc confuz si ma intreaba daca vreau sa mergem la o cafea. ‘Sa mai recuperam, nu ne-am mai vazut de mult!’ Entuziasmul ii dispare in timp ce o refuz. ‘Mi-ar placea, dar ma tem ca nu pot. Ma asteapta logodnica mea in masina.’ Ii arat catre o masina parcata langa trotuar in timp ce o figura feminina din masina imi sufla un sarut. ‘Ea e, o iubesc din toata inima!’ Zambetul ii dispare de pe fata si lasa privirea in pamant. ‘Nunta e in februarie, esti binevenita, daca ai timp.’ Zambeste amar, ne luam la revedere si ma indrept catre masina.

Ma priveste cum plec si incepe sa planga.

Restul episoadelor le puteti citi aici.

Alte articole:

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.