Curatenie printre zdrente

Am inceput sa fac curatenie printre zdrente si nu ma refer la haine. Desi imi ofera material pentru articole de genul asta, Facebook-ul e o experienta total diferita cand News Feed-ul nu e plin de poze cu copii arsi si caini plini de sange. Am inceput sa mai sterg de prin fetele (fiindca in general fetele fac cele mai cretine lucruri pe Facebook – #1, #2) pe care le aveam la “prieteni”, fete pe care nici macar nu le cunosc dar le-am acceptat “prietenia” pe vremea cand mi se parea misto sa vad cum curg cererile de la fete si au ramas acolo. E un proces in desfasurare, dar incep sa se vada diferentele.

Mai las uneori comentarii mai mult sau mai putin dure, atunci cand mai face vreuna cate-o boacana, iar de cele mai multe ori fie sunt sterse odata cu relatia noastra de “prietenie”, fie, in situatii extrem de rare (nici nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta), ma asculta. Acum probabil va ganditi ce dragut sunt ca le atrag atentia, dar aveti dreptate, nu merita efortul (desi uneori chiar ma distreaza cand se chinuie sa ma atace sau sa ma contrazica).

In momentul de fata am 381 de “prieteni”. Vanatoarea continua.

Alte articole:

Un comentariu

  • Foxfire.

    07/03/2012 la 22:29

    Am mai puțin de 100, mi-a luat 4-5 ore să fac curățenie, dar nu regret nimic. Să vezi ce viață frumoasă ai când nu ești nevoit să dai la fiecare login cu ochii de prostia omenească :]

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.