“Cod rosu pentru curatenia Craiovei”

Primăria Craiova a declarat “Cod rou” pentru curățenia Craiovei. Începând din 15 martie, municipalitatea intenționează să debaraseze Bănia de gunoaie. Pe lângă ridicarea deeurilor din toate cartierele Craiovei, factorii implicați în campanie vor toaleta pomii i vor îngriji spațiile verzi. Toate acestea, în doar două săptămâni, după cum declară edilul-ef al urbei, Antonie Solomon. Campania, inițiată de Primăria Craiovei se derulează în parteneriat cu Societatea de Salubritate, RAADPFL i Poliția Locală, dar sunt ateptați să se implice i voluntari. De altfel, în această perioadă se va încerca i contientizarea populației cu privire la păstrarea curățeniei în Craiova. Campania de ecologizare a Municipiului se va încheia pe 31 martie.

sursa: Craiova Forum

Pe masura ce citeam, ma si gandeam ca ar fi mai bine sa faca o campanie de educare a populatiei decat sa adune niste gunoaie care intr-o saptamana se vor strange la loc. Mai multe cosuri de gunoi, mai bine amplasate si cetateni care sa nu fie dobitoci, asta ne trebuie. Cu cosurile e mai usor, ca se rezolva cu bani, dar cu oamenii e problema.

Ne ocupam de gunoaiele de pe jos, dar cu gunoaiele care merg printre noi ce facem? Sunt curios cum va decurge campania de “constientizare a populatiei cu privire la pastrarea curateniei in Craiova”.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.